دسر پارتی مریم بانو
 

 

سلام به دوستای خوبم امیدوارم شاد و سرخوش باشید!

برای درست کردن این دسر، یک بسته کارامل و یک بسته دسر شکلاتی و 4 لیوان شیر احتیاج داریم:

برای درست کردن این دسر، دو مرحله داریم؛ یکی درست کردن کارامل و دیگر درست کردن دسر شکلاتی که میخواهیم روی کارامل بریزیم. اول کارامل رو درست میکنیم:

برای درست کردن کارامل، پودرش رو توی یه ظرف میریزیم و دو لیوان شیر رو هم روش میریزیم و میذاریمش روی گاز و هم میزنیم تا حل شه. وقتی جوش اومد گاز رو کم میکنیم  میذاریم دو دقیقه ای ریز بجوشه تا اصطلاحاً شیر بپزه؛ حالا دیگه کارامل آماده است. اونو توی قالبمون (که قبلاً با آب سرد خیسش کرده ایم و گذاشتیم توی فریز) میریزیم و وقتی خنک شد میذاریم توی یخچال که خودشو بگیره:


 

 

 

 

 

 

اینم عکس قالب برگردونده اش:

 

 
حالا مرحله دوم درست کردن دسر شکلاتی است که یه دسر فوریه و هیچ کاری نداره!!

فقط دو نکته ی مهم رو توضیح بدم؛ اول اینکه سعی کنید با مخلوط کن درستش کنید چون من با همزن برقی درست کردم و نزدیک به دو ساعت هم، همش زدم اما بازم اونطوری که باید، سفت نشد!!!


 

برای درست کردن این دسر، اول یک لیوان شیر رو میریزیم توی مخلوط کن و بعد کم کم پودر رو بهش اضافه میکنیم و مخلوطشون میکنیم. نکته دوم که گفتم اینجاست که باید پودر رو کم کم به شیر اضافه کنین!!!

من چون از همزن استفاده کردم و پودر رو هم ییهو ریختم، دسرم خیلی سفت نشد و ضمناً کاملاً هم یکنواخت نشد...

علت اینکه من این دسر رو اینطوری درست کردم هم همین بود، وگرنه دسر شکلاتی خودش یه دسر مستقله و لزومی نداره با کارامل استفاده شه !! چون دسر شکلاتی به اندازه ی کافی سفت نشد، من کارامل رو که برگردوندم دسر شکلاتی رو ریختم روی کارامل و بعد تزئینش کردم !!

جاتون خالی، دسر شکلاتیه خالیش هم خوشمزه بود با کارامل هم که قاطی شد دیگه چی شد ... !!!  خیلی خوشمزه بود! امتحان کنید!! اینم عکسش که با پودر پسته و اسمارتیز تزیین شده:

 

 

 

اینم از نمای برش خورده:


 

 نوش جان !!

[ ۱۳۸٩/۱۱/٢٥ ] [ ۳:۳٦ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

کارشناس ارشد اقتصاد و کارمند بانک که توی فکر راه انداختن یه کافی شاپ دنج و آرومه واسه فردایی که قراره اضافه کارامون قطع بشه !! دی:
نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب