دسر پارتی مریم بانو
 

مواد لازم:

یک بسته ژله آلبالو

یک عدد کمپوت آلبالو

یک بسته خامه کوچک

یک عدد موز


طرز تهیه:

ابتدا ژله ی آلبالو رو با یک لیوان آب و یک لیوان آب کمپوت آلبالو (به جای آب سرد) خوب هم میزنیم و بعد که خوب هم خورد، یک عدد موز رو حلقه حلقه میکنیم و میریزیم توش؛ بعد هم یک بسته خامه (از این خامه مربع چهارگوشها ) میریزیم توش و همه رو میریزیم توی مخلوط کن و با هم قاطیشون میکنیم. بعد هم  هسته ی آلبالوهای کمپوت رو میگیریم و اونا رو هم میریزیم توی مخلوط و بعد مایه رو میریزیم توی قالب و میذاریم خودشو بگیره اینم عکسای مرحله ایش:

 

  

 

و حالا میریزمش توی قالب:

 

 

 

و وقتی خودشو گرفت از قالب درش میاریم:

 

 

 

تا این ژله خودشو بگیره، یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش و یک لیوان شیر آماده کردم و توی یه ظرف مستطیلی ریختم که وقتی خودشو گرفت، به هم بزنمش و برای تزئین ازش استفاده کنم منتها چون حواسم نبود و وقتی زله داغ بود شیر سرد ریختم ژله برید که البته مشکلی که پیش نیومد هیچ؛ خوشمزه تر  و خوشگل تر هم شد !!

 

 

در نهایت پس از تزئین (بدون استفاده از خلال پسته!!!) اینطوری شد:

 

  

 

 

مژگان جونم شرمنده؛ دیگه دیدم طاقت نمیارم ... آخر مغز پسته رو هم ریختم !!

این عکس هم فقط بخاطر مژگان جونمه که میگه خلال پسته دوست نداره و همه تزئینات، توش خلال پسته داره:

 

 

                 در مورد مزه اش هم بگم چون طعمش یه کم ترشه ممکنه با همه ی سلایق جور در نیاد، البته من اشتباهی که کردم این بود که نباید آب کمپوت آلبالو رو توش میریختم چون فکر میکنم همون باعث شد که ترش بشه البته حضور ژله آلورا باعث شد ترشی آلبالو با شیرینی آلبالو مچ شه و یه طعم خوبی بده

 

 همچنان نوش جان!!

 

[ ۱۳٩٠/۱/۱٩ ] [ ۱:٥۸ ‎ق.ظ ] [ مریم منفرد ]

 

با سلام و تبریک سال نو و آرزوی سالی همراه با شادی و سلامتی؛

توی این پست، میخوام یه شیک خوشمزه رو معرفی کنم که جزء نوشیدنی های سرد محسوب میشه و توی گرما هم خیلی میچسبه !

 مواد لازم:

میوه خرد شده (بسته به ذائقه)

گردو پسته خرد شده

چند بسته ژله در رنگهای مختلف

بستنی وانیلی

طرز تهیه:

ابتدا چند بسته ژله در رنگهای مختلف رو با یک لیوان آب جوش درست میکنیم و میذاریم داخل یخچال تا خودشو بگیره.

 

 

 

من از ژله های انار، بلوبری و آلوئه ورا استفاده کردم که البته دو تای اول رو با یک لیوان آب جوش درست کردم اما ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آّب جوش و یک لیوان شیر درستیدم و در قالب مستطیلی ریختم و گذاشتم یخچال. بعد که خودشونو گرفتند به اشکال مختلف مربعی، یا قالبی برش زدم و توی یک ظرف بزرگ ریختم و بعدش هم، میوه های خرد شده (سیب، پرتقال و گریپ فروت) و مغز گردو و پسته و یک کم ترافل کاکائویی رو ریختم توی اون ظرف و همه رو با هم مخلوط کردم.

 


 

از طرف دیگه بستنی وانیلی رو هم از فریزر درمیاریم و به اندازه ی یک لیوان میذاریم در هوای آزاد تا شل بشه.

وقتی بستنی شل شد، مخلوط ژله و بستنی رو خوب با هم مخلوط میکنیم (دقت بشه بستنی قلمبه نمونده باشه و همش یک دست مخلوط شده باشه) و بعد در ظرفی که میخواهیم سرو کنیم میریزیم و بعد از تزئینات لازم که من با اسمارتیز و بیسکوئیت انجام دادم، میذاریمش یه کم توی یخچال بمونه تا مزه هاشون به خورد همدیگه بره.

 


 

نکته: از اونجاییکه که وقتی این مخلوط میره توی یخچال سفت تر میشه، بهتره قبل از گذاشتن توی یخچال توی ظرف مورد نظرمون بریزیمش که موقع سرو، شکلش رو به هم نریزه !! 

 

 

 

اینم از یه نمای دیگه:

 


نوش جان!! 

[ ۱۳٩٠/۱/۱٩ ] [ ۱:۱۸ ‎ق.ظ ] [ مریم منفرد ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

کارشناس ارشد اقتصاد و کارمند بانک که توی فکر راه انداختن یه کافی شاپ دنج و آرومه واسه فردایی که قراره اضافه کارامون قطع بشه !! دی:
نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب