دسر پارتی مریم بانو
 

سلام به همه دوستای گلم ..

امیدوارم مثل مدیر محترم دسر پارتی دچار بی قراری حاد نشده باشین !!

 

یه دسر ابتکاری داریم که مدلش رو توی یکی از سایتهای خوشمزه دیدم !!

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم:

یک عدد همکار برای تشویق

یک عدد گریپ فروت تو سرخ بزرگ

یک بسته ژله الوئه ورا

 

نکته: این دسر خیلی خیلی آسونه و نقطه مثبتش اینه که آلوئه ورا و گریپ فروت عطر خاصی به دسر میده .. هر کی ژله رو دید اول از عطر خوبش کلی تعریف کرد !!

 

دوم اینکه اگه بخواهیم دسر خوشگلی در بیاد باید حتما گریپ فروت تو سرخ پیدا کنیم که راستش من اصلا دنبالش نرفتم و تو سرخ ترین گریپ فروتی که داشتیمو استفاده کردم !! نیشخند ... و چون قشنگی این دسر به رنگیه که  سرخی گریپ فروت بهش میده و گریپ فروتهای من هم رنگ دلخواهم نبود .. با عرض شرمندگی رنگ دسرم خوب نشد !!! عینک 

 

.. حالا مهم نیست هر وقت گذارم افتاد و گریپ فروت تو سرخ خریدم یه تست ٢ هم از این دسر میذارم!!! ...  تازه میخوام توی تست ٢، به جای یک لیوان آب توی ژله ی آلوئه ورا، از این شربت های آلوئه ورا استفاده کنم !!!

 

 

طرز تهیه:

اول ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد درست میکنیم و میذاریمش روی بخار کتری تا شفاف شه (توجه بشه که اینجا شفافیت خیلی مهمه)

 

اینم عکس:

 

 

 

بعد پالپ های گریپ فروت رو از هم جدا میکنیم:

 

 

 

پالپ ها رو میریزیم توی قالب:

توجه کنین که اگه میخواهین پالپها در همه جای دسر پخش شه باید بذارین یه کم ژله خودشو بگیره بعد پالپ ها رو بریزین اما اگه میخواهین فقط ته ظرف باشه (یعنی روی قالب) قبل از اینکه ژله رو توی یخچال بذارین میتونین پالپ ها رو بریزین.

 

 

 

قالب رو میذاریم توی یخچال که خودشو بگیره:

 

وقتی خودشو گرفت بر میگردونیمش: 

 


 

تزئین میکنیم:

 


 


 

عکس نمای برش خورده اش خوب نشد؛ شرمنده نداریم ! :)))

 

 

نوش جان !!

 

بعداً نوشت:

دوستان تست 2 این دسر رو هم با گریپ فروت تو سرخ خارجی درست کردم .. اما چشمتون روز بد نبینه ... !!!!

 بهتره امتحان نکنین چون مزه خوبی نداشت !!

به همین دلیل هیچ عکسی هم ازش نمیذارم !!

 

[ ۱۳٩٠/٢/٢٩ ] [ ۱۱:۳٥ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]

 

سلام به دوستای گلم ... 

... حیف ایده هایی که واسه این دسر داشتم اما بخاطر اینکه وسطش یه کاری پیش اومد که وقت دسر سازی رو ازم گرفت، مجبور شدم شکل دسر رو تغییر بدم ...

 

برای درست کردن این دسر مواد زیر رو استفاده کردم:

١- یک بسته دسر موز (پودینگ) *** عکسشو بخاطر نیوشا جونم که پرسیده بود میذارم

٢- یک عدد شیر موز

٣- یک عدد شیر (توجه بشه باید حتماً از شیرهایی که بانک بهمون داده باشه ... وگرنه دسر درست نمیشه !!! نیشخند )

۴- نصف موز

۵- یک بسته ژله قرمزی (بهتره از ژله توت فرنگی استفاده کنین چون مزه اش با موز متناسب تره؛ من چون توت فرنگی نداشتم اجبارا از انار استفاده کردم)

اینم عکس:

 

حالا برای درست کردنش، شیر موز و شیر بانک رو میریزیم روی پودر دسر موزی و میذاریم روی حرارت و همش هم میزنیم تا وقتی که جوش بیاد و یک دقیقه هم بمونه 

بعدش هم میریزمش توی قالب و وقتی یه کم سردتر شد، اون نصف موز رو حلقه حلقه میکنیم و میذاریم روش و بعد میذاریمش توی یخچال که خودشو بگیر ..

 


 

توی این فاصله ای که دسر موزی خودشو میگیره ژله انار رو به روش معمول با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد درست میکنیم و وقتی سرد شد (حرارت نداشته باشه هاااااا )  خیلی آروم میریزیمش روی دسر موز که خودشو گرفته !

 

بعد دوباره یک لایه دسر موز ریختم و یک لایه ی دیگه ژله انار که نهایتاً این شکلی شد:

 


 

این دفعه به پیشنهاد آنیتا و مژگان جونم خلوت تر تزئینش کردم و به پیشنهاد نیوشا جون (در پست افتتاحیه) هم از اون خامه های اسپری که آنیتا کلی زحمت کشیده و رفته برام خریده استفاده کردم !! ... مرسی از پیشنهاداتتون .. بازم منتظر نظرات خوبتون هستم قلب

این هم از نمای برش خورده اش:


 

اینم گلهاییه که ندا جونم روز تولدم سورپرایزم کرده بود و قبل از اینکه من برسم بانک، خیلی با سلیقه و خوشگل گذاشته بودشون روی میزم .. وقتی رسیدم و اینا رو روی میزم دیدم داشتم از هیجان و خوشحالی پس می افتادم ... وای خیلی رمانتیک بود ... واقعاً بهترین کادوی تولدم بود!! ...

واسه همین هم دلم نیومد توی عکس نیارمشون ..

 اینهم یه عکس یادگاری از سورپرایز ندا برای یک دخترک اردیبهشتی !!!

 

راستی دسر هم نوش جان !!!

 

 

[ ۱۳٩٠/٢/۱٩ ] [ ٧:۳٠ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]

 

سلام به همه .. من دوباره با یه دسر اومدم:

دستور این دسر از "مامی سایت" گرفته شده که توی لینکدونی وبم هست! .. خیلی خوشمزه و خوب بود، پیشنهاد میکنم که شما هم تستش کنین.

 

مواد لازم:


قسمت کاکائویی:

شیر: دو لیوان

شکر: هفت قاشق غذاخوری (سرخالی)

کاکائو: دو قاشق مربا خوری

پودر کاسترد: دو قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق غذاخوری

 

قسمت ساده:

شیر: دو لیوان

شکر: چهار قاشق سرخالی

پودر کاسترد: دو قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق غذاخوری

گلاب: یک قاشق غذا خوری

هل: یک چهارم قاشق چایخوری


اول از همه یه عکس از کاسترد میذارم که شخصاً همه جا دنبالش گشتم و نهایتاً جایی که فکرشو نمیکردم پیداش کردم ... مگه سوپر هم کاسترد داره !!! ... خب داشت دیگه ...!! فقط میخواست روان منو شاد کنه!!!

 

 

 

 بخش کاکائویی:

مرحله 1: یه کم آب سرد رو با پودر ژلاتین مخلوط میکنیم و بدون اینکه همش بزنیم، میذاریمش روی بخار کتری که شفاف شه.

مرحله2: در یه ظرف دیگه، "یک لیوان و نیم" شیر و شکر را میریزیم و میذاریمش روی حرارت و هم میزنیم تا جوش بیاد و حل بشه ..

مرحله3: دوباره توی یه ظرف دیگه، پودر کاکائو و پودر کاسترد رو توی نصف شیر باقیمانده حل میکنیم و خوب هم میزنیم.

مرحله 4: توی ظرفی که روی گاز بود محلول کاکائو و پودر کاسترد رو میریزیم و هم میزنیم و میذاریم خوب که حل شد از روی گاز برمیداریم و کمی که خنک شد، دمای اونو با دمای محلول ژلاتین چک میکنیم، اگه هم دما بودند، محلول ژلاتین رو میریزیم توی ظرف و هم میزنیم.

بعدش هم مواد رو میریزیم توی قالب (قالبی که قبلاَ با آب سرد خیسش کرده ایم و گذاشته ایم توی فریزر).

در آخر وقتی خنک شد، میذاریمش توی یخچال:

 

 

 

 

قسمت ساده:

مرحله 1: پودر ژلاتین رو دوباره با آب سرد مخلوط میکنیم و به منظور شفاف سازی، میذاریمش روی کتری.

مرحله 2: پودر کاسترد را در نصف لیوان شیر حل میکنیم.

 


 

مرحله ٣: "یک و نیم لیوان" شیر رو با شکر توی یه ظرف میریزیم و میذاریم روی حرارت و وقتی شکر حل شد، محلول پودر کاسترد و شیر را بهش اضافه میکنیم و میذاریم یه کم بجوشه و بعد هل و گلاب رو بهش اضافه میکنیم و باز یه کم بجوشه و بعد از روی حرارت  بر میداریمش و میذاریم یه کم خنک شه.

مرحله۴: با انگشتان مبارک، دمای محلول ژلاتین رو با مایه تست میکنیم اگه تقریباً هم دما بودند، محلول ژلاتین رو میریزیم توش و مخلوط میکنیم و بعد خیلی آروم و با قاشق میریزمش روی کاسترد کاکائویی که تا حالا دیگه خودشو گرفته.

(دقت بشه که کاسترد ساده داغ نباشه که وقتی میریزیم روی کاسترد کاکائویی، اونو آب کنه و با هم قاطی بشن) 

در آخر میذاریمش توی یخچال (یه کم البته به خاطر طعمش خلال پسته ریختم روش).

 

 

 

بعد از قالب درش میاریم:

 

 

 

تزئینش میکنیم:

 


 


 

اینم نمای برش خورده اش:

 

 

 

نکته: به نظر من همه چیزش خوب بود فقط یه کم شیرینی قسمت کاکائویی زیاد بود، به نظرم اگه شش قاشق غذاخوری سر خالی شکر بهش اضافه کنم بهتر باشه !!

 

نوش جان!!

 

[ ۱۳٩٠/٢/٩ ] [ ٧:۱٥ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]

 

این یه مدل دیگه ی دسر  ِ پست قبلیه که به جای کمپوت آلبالو، با آب درستش کردم که مزه اش واقعاً عالی شد .. مهمون هم داشتیم دور همی کلی هیجان زده شدند و کلی هم خوششون اومد !!

راستش مزه اش قابل مقایسه با مخلوط آلبالوی پست قبلی نبود !! چشمک

 

 

مواد لازم:


یک بسته ژله توت فرنگی

دو عدد موز

یک بسته خامه کوچک

گردو و پسته خرد شده (بسته به میزان ذائقه)

 

طرز تهیه:

مرحله 1: داخل میکسر دو تا موز حلقه شده، یک بسته خامه کوچک و یک کمی مغز خرد شده گردو و پسته میریزیم و با هم میکس میکنیم (اول با تیغه اش میکس میکنیم و بعد با سر همزن میکسر دوباره هم میزنیم تا یکنواخت بشه)

 

 

 

مرحله 2: یک بسته ژله توت فرنگی رو با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم.

مرحله 3: مایع ژله آماده رو داخل میکسر میریزیم و دوباره هم میزنیم تا یکنواخت شه .

بعد از همه این کارها که یک ربع هم وقت نمیگیره، یک مایه صورتی کمرنگ به دست میاد!!

 

 بعد هم میریزمش توی قالب و میذاریمش توی یخچال که خودشو بگیره:


 

 

نکته: برای اینکه دسر راحت از قالب دربیاد، باید قبل از ریختن مخلوط، قالب رو با آب سرد خیس کنیم و 20  دقیقه بگذاریمش توی فریزر.

 
 

در نهایت با کمی پاستیل و بیسکوییت و ترافل تزیین میکنیم ... راستش به دوستان قول دادم که از این پست به بعد دیگه از خلال پسته برای تزئین استفاده نکنم .. خداییش دیگه این آخریشه !!!

 


 

اینم از یه نمای دیگه:

 


 

نوش جان!!

 

 

 

[ ۱۳٩٠/٢/۳ ] [ ٩:۱۳ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

کارشناس ارشد اقتصاد و کارمند بانک که توی فکر راه انداختن یه کافی شاپ دنج و آرومه واسه فردایی که قراره اضافه کارامون قطع بشه !! دی:
نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب