دسر پارتی مریم بانو
 

 

سلام به دوستای گلم ...

دلم برای همتون قد نخود شده بود !!!

خیلی وقت بود میخواستم بیام آپ کنم اما انقدر سرم شلوغ بود که وقت نمیشد دسر درست کنم؛ خدا خیر بده مهمونامونو که بخاطر اومدنشون مجبور شدم یه هشلهفتی درست کنم !!!

البته ناگفته نمونه که پرشین بلاگ هم مدتیه که مشکل داره و نمیشه توش پست گذاشت !

خلاصه در هر صورت هم دلتنگ شدم، هم شرمنده !!

 به بزرگواری خودتون ببخشید !!

 

واسه این مهمونی کرم کارامل و پاناکوتا درست کردم!

پاناکوتا رو که توی پستهای قبلیم توضیح داده ام، فقط اندازه هاشو میگم و توضیح کلی میدم.

کرم کارامل هم باور کنین خیلی ساده اس!! ... اما این دوستام منو کشتن از بس هر روز تو بانک سر ناهار میگن دستور کاراملو هم بذار!!!

"دوست جونام بگیرین این قلمبه ی مهربونی رو که توی اعماق این کارامل نهفته اس !! ...نیشخند"

  

پاناکوتای نارگیلی:

3 قاشق مرباخوری پودر ژلاتین رو میریزیم توی ظرف و بعد 5-6 قاشق غذاخوری آب سرد روش میریزیم و میذاریم روی بخار کتری که حل شه (به روش بن ماری) / بهش هم کاری نداریم تا خودش حل شه !!

توی یه ظرف دیگه، یک شیشه شیر نارگیل و یه دونه شیر بانک و یه بسته خامه کوچک (مربع شکلها) و یک چهارم پیمانه شکر میریزیم رو هم و میذاریم روی گاز تا حل شن (توجه شه نباید جوش بیاد، فقط حل شه و قبل از جوش خوردن باید برش داریم )

بعد با انگشتان مبارک دمای مایع ژلاتین و مایه دسر رو تست میکنیم اگه هم دما بودن هورررری با هم قاطیشون میکنیم و وقتی یه کم سرد شد میذاریمش توی یخچال که خودشو بگیره!!

وقتی یه کم مونده بود تا کاملا سفت شه یه بسته ژله آلبالو رو با یه لیوان آب جوش درست میکنیم (من چون دیر گذاشتم و مهمونا میومدن، آب ژله رو کم ریختم که زودتر خودشو بگیره !!)  و وقتی گرماش رو از دست داد میریزیم روی پاناکوتا که توی قالب بود.

من برای تزیین پاناکوتا ژله تمشک رو با یه لیوان آب جوش درست کردم و گذاشتم خودشو که گرفت با قاشق همش زدم تا قاطی شه و بعد ریختم وسط پاناکوتا که مثلاً خوشگل شه !!

 
 


 

 

 

 

 

 

نکته: راستشو بخواهین به نظرم بهتره پاناکوتا با ژله انار سرو بشه .. ژله های آلبالو و تمشک اون طعم مورد انتظارمو نداشتن !!!  

  

 

کرم کارامل:

یه بسته کرم کارامل رو با دو تا شیر بانک میریزیم توی ظرف و میذاریم روی گاز تا جوش بیاد و یه کم هم همشون میزنیم که مخلوط شن!!

(دوباره تأکید میکنم حتماً حتماً باید از شیرهایی که بانک میده استفاده بشه وگرنه آه مدیرعامل باعث میشه دسر نگیره!!)

بعد که جوش اومد، با شعله کم دو دقیقه هم میذاریم بمونه و هم میزنیم تا شیر بپزه ..

بعد دیگه میریزیمش توی قالب و یه کم که خنک شد، میذاریمش یخچال که خودشو بگیره !!

 

 


 

نکته: من هیچوقت سس کارامل رو استفاده نمیکنم چون هم آب میندازه و هم به نظرم همچین چیز تاپی نیست !!! .. اگه شما دوست داشتین بریزین باید سس رو قبل از ریختن مایع کاراملی که از سر گاز برداشتیم و آماده است، بریزین تو قالب. .. داغی کارامل باعث میشه اون سس سفت در یک آن آب شه و وقتی کارامل رو بر میگردونیم قسمت روی دسر قهوه ای تیره (رنگ سس) میشه!!!

 

 ایندفعه عکس برش خورده نداریم!!!

 نوش جان !!

 

[ ۱۳٩٠/۳/۳۱ ] [ ۱۱:٢٠ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

کارشناس ارشد اقتصاد و کارمند بانک که توی فکر راه انداختن یه کافی شاپ دنج و آرومه واسه فردایی که قراره اضافه کارامون قطع بشه !! دی:
نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب