دسر پارتی مریم بانو
 

 

سلاااااااااااااااام به همه دوستای گلم

من دوبااااااااااااره اومـــــــــــــــــدم :)))))

بالاخره مقاله مو تموم کردم و امروز فرستادمش رفت به امان خدا ! .. دعا کنید که زودتر چاپ شه و منم از این دربه دری اش راحت شم !

 حالا در مورد دسر:

یکی از دوستان یه پیشنهادی داده بود که تستش کردم واسه همینم اسمشو "من در آوردی" گذاشتم !

 

مواد لازم :

پودر کاسترد  (2 ق غذاخوری سر پر)

شیر بانک 2 تا  (مطابق تصویر نمونه)

شکر (2 ق غذاخوری سر پر)

بیسکوئیت پتی بور به اندازه کف قالب با ظرف

ژله یک بسته

 

اول از همه بیسکوئیت ها رو ته ظرف می چینیم. توجه بشه که حتما یک لایه بچینید و نه بیشتر ! و دوم اینکه مثه من از ساقه طلایی استفاده نکنید !! پتی بور بذارید که نازک تره و خوشمزه تر میکنه دسر رو !

 

 

بعد کاسترد و شیر بانک و شکر  رو با هم توی یک ظرف میریزیم و میذاریمش روی حرارت و هم میزنیم وقتی نزدیکه که کاسترد سفت بشه، بر میداریمش و میریزیمش روی بیسکوییت ها . این باعث میشه بیسکوییت ها نرم بشن (واسه همین پتی بور که نازکتره بهتره !)

 

 

وقتی حرارت مایه افتاد میذاریمش توی یخچال تا بگیره منتها نباید بذارید کاملا سفت بشه (حالا میگم چرا )

 

مرحله سوم آماده کردن ژله هست. ژله رو با یه لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد درست میکنیم و میذاریم کاملا خنک شه و وقتی خنک شد میریزیمش روی مایه کاسترد که توی یخچال گذاشته بودیمش

توجه بشه که اگر کاسترد کاملا خودشو گرفته باشه و بعد ما ژله رو بهش اضافه کنیم، موقع کشیدن توی ظرف ژله از کاسترد جدا میشه !

من سعی کردم برشی که توی بشقاب میذارم سالم دربیاد، اما چون کاسترد بدون پودر ژلاتین هست یه کم "قردار" شد ! :))))

 

 

 

نمیدونم چرا اینقد عکسش تاریک شد !!

اینم از نمای برش خورده با نور یه کم بهتر :

من سعی کردم برشی که توی بشقاب میذارم سالم دربیاد، اما چون کاسترد بدون پودر ژلاتین هست یه کم "قردار" شد ! :))))

 

 

 

نوش جان !

 

 

پی نوشت

با تشکر از دوست عزیزم فرزانه جان (http://13571391.blogfa.com) که یه سایت آپلود خوب معرفی کرد .

سعی میکنم عکسهایی که پریده رو هم دوباره آپلود کنم و بذارم ولی بهرحال وقت گیر هست و پروژه نوروز امسالمون میشه ! :))))

 

پی نوشت 2:

قسمت لینک گذاری پرشین مشکل دارد گویا و مجبور شدیم آدرسش را کپی کنیم همینجا ! :))

 

 

 

[ ۱۳٩۱/۱٢/۱٤ ] [ ۱٠:٢٤ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

کارشناس ارشد اقتصاد و کارمند بانک که توی فکر راه انداختن یه کافی شاپ دنج و آرومه واسه فردایی که قراره اضافه کارامون قطع بشه !! دی:
نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب