دسر پارتی مریم بانو
 

 

سلام به همگی دوستان گلم

مرسی از همه اونایی که برای آپلود عکس لینک گذاشتن برام. منم به همشون سر زدم !

مرسی از مهمونامون که باعث شدن من یه سر به آشپزخونه خونمونم بزنم ! دی:

 

دستور ژله ببری و ژله آکواریوم رو میذارم که هر دوشون جزء سرده ی تزیین ها حساب میشن !

 

  ژله ببری (تست 1):

توی این دسر، فقط اختلاف غلظت بین دو رنگ ژله است، که شکل ببری رو به قول ما اقتصادی ها " به دست میده" !! منظورم اینه که درست کردن خود ژله هدف ما نیست؛ خوب درآوردن شکل ببری شه که برامون اهمیت داره.

مواد لازم :

-          دو بسته ژله با دو رنگ متضاد

-          دو لیوان بستنی وانیلی (آب شده )

(حیف که بانک بستنی نمیده وگرنه واسه این دسر هم از بستنی بانک استفاده میکردم ! )

چون من میخواستم ژله ببری ام، ترکیب سفید و صورتی باشه واسه همین از ژله آلوئه ورا (برای رنگ سفید) و شاتوت استفاده کردم) میگن میشه از ژله آناناس هم واسه رنگ سفید هم استفاده بشه !

 

1-       قالبمونو با آب سرد خیس میکنیم و میذاریمش تو فریزر که موقع در آوردن ژله راحت باشیم.

2-      بستنی وانیلی رو میریزیم توی لیوان و میذاریمشون بیرون که کاملا آب شن . من چون عجله داشتم از دستان پر مهر مایکروویو کمک گرفتم. دی:

3-      بعد یک بسته ژله شاتوت رو با نصف آب جوش حل میکنیم و میذاریم روی کتری که یک دست شه. بعدشم ژله آلوئه ورا رو با نصف لیوان آب جوش حل میکنیم و اونم میذاریم روی بخار کتری که اونم یه دست شه. و بعد هر دوشونو میذاریم کنار که کاملاً خنک شن.


 

 

4-      وقتی بستنی ها کاملا شل شدند، و ژله ها هم کاملا سرد شدند، یک لیوان بستنی آب شده رو میریزیم توی ظرف ژله شاتوتی که با نصف آب درست کردیم و خوب هم میزنیم. همینکارو برای ژله آلوئه ورا هم میکنیم

 نکته 1: اگر ژله ها کاملا سرد نباشن وقتی بستنی رو بهش اضافه میکنیم بستنی رو می مونه و چیزی که میخواهیم نمیشه !!

نکته 2: میشه بجای بستنی از شیر هم استفاده بشه اما باید بیشتر بذاریمش توی یخچال تا به غلظت مورد نظرمون برسه. اما بستنی چون سرد هست خودش باعث میشه ژله زودتر خودشو بگیره و زودتر آماده ی ببری شدن بشه !!

 

 

5-      حدود 5- 10 دقیقه دو تا ظرف رو میذاریم توی یخچال که غلضت مواد به اندازه سفیده تخم مرغ شه. اگر مثه مال من غلظتش بیشتر شه وقتی داریم توی قالب میریزیمشون، یه کم قلمبه میشن اما اگه غلضتشون بیشتر شه عملا دیگه دسر خراب شده محسوب میشه !

 6-      مهمترین قسمتش این مرحله ست. طریقه ریختن ژله ها اینطوریه که باید اول یه ملاقه ژله قرمز رو بریزی توی قالب و بعد وسطش یه ملاقه ژله سفید. دوباره وسط ژله سفید ژله صورتی بریزی و همینطور ادامه بدی تا همه ژله ها تموم شه.

 

 

 

 

7-      بعدش میذاریمش توی یخچال و نهایتا وقتی از قالب در میاریم و برش میزنیم اینطوری میشه:

 

 

 

 

 

ژله آکواریوم:

چند عدد بیسکوییت پتی بور

کمی کره

مقداری پاستیل

 

 

 

 

آماده کردن این ژله خییییلی راحته ! تزئیینش کاملا به سلیقه خودتون بستگی داره.

تنها نکته ای که لازمه بگم اینه که بیسکوییت های پتی بور را که آسیاب کردیم با یه کم کره میذاریم توی مایکرو ویو تا حالت چسبندگی پیدا کنن. اگه اینکارو نکنیم به محض اینکه ژله رو میریزیم توی ظرف همه بیسکوییت ها روی تمام سطح ظرف معلق میشن و دیگه نمیشه کاریش کرد !!!

یه پیشنهاد دیگه هم میکنم: سعی کنین وقتی پاستیل ها رو میذارین یه کم ژله بریزید روش وبذارید یه کم خودشو بگیره که پاستیل ها از جایی که میخواهید باشن حرکت نکنن.

اینم عکسش:

 

 

 

 

نوش جان !!

[ ۱۳٩۱/٤/٢٠ ] [ ۱٢:٤٧ ‎ق.ظ ] [ مریم منفرد ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

کارشناس ارشد اقتصاد و کارمند بانک که توی فکر راه انداختن یه کافی شاپ دنج و آرومه واسه فردایی که قراره اضافه کارامون قطع بشه !! دی:
نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب