دسر پارتی مریم بانو
 

 

سلام به همه دوستان گلم

ما نمیدانیم چه بگوییم به این پرشین که همش دارد عکسای ما رو میخورد !!! .. هر چی هم از فتوبلاگهای همسایه، آدرس سایت آپلود قرض میکنیم بازم جواب نمیدهد و عکساهامون قورت داده میشود !!!

 

یه شربت با کلاس و خوشمزه رو میخوام معرفی کنم که اسمش ناگ پرتقال هست و بعبارتی شیرپرتقال ترجمه میشود ! خخخ

 

آب پرتقال  یک لیتر  (میشه سن اینچ رو مثه شربت آماده درست کنید)

شیر        نیم لیتر

خامه (صورتی)       25 گرم

رنده پوست پرتقال 2ق چایخوری

شکر بسته به ذائقه !

 

همه مواد رو میریزیم توی میکسر تا قاطی شن و بعد سرو میکنیم ! J))))

نکته: ریختن یا نریختن شکر کاملا به طبع شما برمیگرده اگر از کسانی هستید که از خوردن چیزای شیرین لذت میبرند، حتما برای این مقدار مواد، یه قاشق سوپخوری شکر بریزید اما اگه مثه ما طبعتون شیرین نیست هیچی شکر نریزید ... این باعث میشه طعم ترشی آب پرتقال بولد تر باشه و طعم شربت خیییلی دوست داشتنی باشه !

 

 

[ ۱۳٩٢/۳/۱ ] [ ۱٢:٤٢ ‎ق.ظ ] [ مریم منفرد ]

 

با سلام به همگی .. و با کمال تاسف که دوباره همه ی عکسام توسط پرشین بلاگ، بلعیده شده و اصن فکرشم نمیتونم بکنم که بخوام دوباره از اول همه رو آپلود کنم تااطلاع ثانوی البته ! :)))))

پنجشنبه ای بالاخره بعد چندسال تصمیم مکرر، یه جشن تولد حسابی با دوستامون ترتیب دادیم و تا جانی در بدن داشتیم، حرکات موزون از خودمون بروز دادیم! .. بعدشم دیدم تولد که بدون پاپ کورن نمیشه و فسقل های پفیلا هم که به کارمون نمیاد و .. خلاصه این شد که دست به کار شدم و واسه اولین بار درستش کردم ! خخخ

 

مواد لازم:

ذرت خشک (احتمالا مغازه دار میگه امریکاییه و همش باز میشه و کیلویی هشت هزار تومن بهتون میفروشه !!)

کمی روغن

نمک و اگه دوست دارید آویشن و فلفل

 

اول داخل یه قابلمه روحی مقداری روغن میریزیم (در حد 5-6 قاشق غذاخوری) بعدشم ذرت خشک و هر ادویه ای که میخواهیم بزنیم رو بهش اضافه میکنیم و قبل از روشن کردن شعله خوب هم میزنیم

روغن کمک میکنه ادویه ها به ذرت بچسبند و اونو طعمدار میکنه .. (اگه روغن زیادی باشه توی طعم پاپ کورن این چربی کاملا احساس میشه هااااا)

وقتی خوب قاطی کردید، شعله رو زیاد میکنید و همچنان هم میزنیم و توجه کنید که در ِ قابلمه حتما باید باز باشه !

 شاید چند دقیقه ای طول بکشه و هیچ تغییری ایجاد نشه؛ اما ناامید نشید .. توی همین لحظه های ناامیدی یهو یه صدا میشنوید و میبینید که یکی از ذرت ها باز شده و یه پاپ کورن ِ خوشگل متولد شده !

به محض اینکه اولین ذرت باز شد، سریع در ِ قابلمه رو میذاریم و قابلمه ی در بسته رو از شعله بلند میکنیم و همینطور هــــی بالای شعله تکون میدیم ..

و هرچی تکون میدید صداهای متولد شدن بیشتری میشنوید !

دقت کنید که توی این دمای خاص، ذرت ها شروع میکنند به باز شدن .. پس اگه خوب تکون ندید و یا شعله رو دستکاری کنید ذرت ها یا میسوزن و یا دیگه باز نمیشن !

نکته موهوم: به نظر من همون نمک و فلفل کافیه، آویشن طعم خاصی بهش میده که زیادم مطلوب ِ همه نیست !

نکته ی موهوم تر: زمانیکه در قابلمه رو میذارید میشه یه کمی از شعله رو کم کرد (نه خیلی) که یهو پاپ کورن ها نسوزن !

 اینو داغ داغ میل کنید خییییییلی میچسبه !

 


 

این عکسا اولین تست بود که فلفل و آویشن نزده بودم و ضمنا تار هم شد .. شرمنده چون فرصت عکاسی نبود مجبورید به همین اکتفا کنید ! خخخ

 

نوش جان !


[ ۱۳٩٢/٢/٢٠ ] [ ٧:۱٧ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]

 

سلام به همه ی دوستای گلم !

 

اصولا من در زمینه ی دق مرگ دادن به خود استادم ! .. شبی که فردا صبحش راهی سفر بودم ییهو تصمیم گرفتم این کوکو رو واسه شام درست کنم و خلاصه ما موندیم و کوکوی کدو و ساک نبسته و وسایل ولو و ساعت 12 شب !! خخخ

البته فرداش قسمت شد کوکوها رو با خودمون بردیم و از درد گرسنگی بین راهی رهاییدیم !

 

مواد لازم:

سیب زمینی حدود نیم کیلو تا هفتصد گرم

کدو سبز: یکی و نصفی کدوی متوسط

آرد سیب زمینی: دو ق سوپخوری

شوید خشک خرد شده: دو ق سوپخوری

تخم مرغ: دو عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

بیکینگ پودر: یک چهارم ق چایخوری (البته من اینو نریختم و هیچی هم نشد !)

 

من بعد از اینکه توی یه رستوران، سیب زمینی تنوری با پوست خوردم و خیلی هم بهم چسبید، هر وقت سیب زمینی میخوام توی چیزی بریزم با پوست میریزم و خیلی هم خوبه ! .. هم خاصیت داره و هم طعم خاصی بهش میده !

در نتیجه اول سیب زمینی ها رو خوب میشوریم و بعد میپزیم و بعد با پوستش، رنده میکنیم (فقط پوستهای بزرگ رو جدا میکنیم) ..

بعد کدو سبز ها رو هم رنده میکنیم (با پوست) و بقیه مواد رو بهش میزنیم و هم میزنیم حسابی ..

 

 


 

بعد روغن که داغ شد، با یه قاشق بزرگ از مایه برمیداریم و توی ماهیتابه میذاریم و با قاشق صاف و صوفش میکنیم (به شکل گرد)

وقتی کاملا سرخ شد، برمیداریمشون و نوش جان میکنیم !!

به همین راحتی .. به همین خوشمزگی ! :)))

 


 

نوش جان !

 

[ ۱۳٩٢/٢/٩ ] [ ٧:۳٦ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]

 

سلام به همه ی دوستای گلم

امیدوارم در پنجمین روز قشنگترین ماه بهار، لحظه هاتون قشنگ باشه و دلهاتون پر امید ..

 

دستور این کوکو رو اولین بار زینب جان بهم یاد داد و منم این بار که درستش کردم تصمیم گرفتم بذارمش توی بلاگ !

 باید بگم جزء غذهایی ست که خیلی زود آماده میشه گرچه از نظر غذایی خاصیتی نداره به قول همکارمون "لنف کامپکت شده" ست این سوسیس و کالباس ! 

البته باید بگم منم حتی الامکان از خوردنش پرهیز میکنم .. الانم فقط قارچهامون داشت خراب میشد که اینو درست کردم !! خخخ

مواد لازم :

سوسیس (کوکتل دودی)     4 عدد

تخم مرغ                           4 عدد

قارچ                                بسته به ذائقه

پنیر پیتزا رنده شده

 

 

قارچها رو خرد میکنیم و تفت میدیم؛ و توی این فاصله سوسیس ها رو رنده میکنیم.

من این بار یه کمی هم کالباس مرغ علاوه بر سوسیس، رنده کردم و به مواد اضافه کردم و به نظرم خوشمزه تر هم شد ..

 

 

بعد قارچ ِ تفت داده شده را به سوسیس و کالباس رنده شده اضافه میکنیم و تخم مرغ ها رو هم توش میشکنیم و خوب هم میزنیم

 

 

باید غلظت مایه، اونقدری شل باشه که بشه کف ماهیتابه ریخت و پخشش کرد (مثه غلظت کوکوسبزی)

 

 

در آخر هم روی مایه رو با پنیر پیتزای رنده شده می پوشونیم و در ظرف رو میذاریم و شعله رو متوسط میذاریم تا یه طرف کوکو سرخ بشه.

 

 

وقتی یه طرف کوکو سرخ شد، بُرش میزنیم و کوکو رو برمیگردونیم و دوباره روی کوکو پنیر پیتزای رنده شده می پاشیم (البته اینبار خیلی کمتر) و درِ ِ ماهیتابه رو هم برمیداریم و میذاریم با شعله متوسط اون طرف کوکو هم سرخ شه !

 و بعد میتونیم سروش کنیم !

اینم کوکو از نمای هر دو طرفش:

 

 

اول توضیح: دقت کنید که توی این کوکو، هیچگونه ادویه یا نمک یا فلفل نباید بریزیم چون همه ی این مواد توی سوسیس هست و اگر نمک بریزیم شور میشه !

 

دوم توضیح: توی دستور اصلی این کوکو، فقط یک بار لازمه پنیر پیتزا بریزید و اونم قسمتیه که یه روی اول کوکو سرخ شده و اونو برمیگردونیم و روش پنیر پیتزا میریزیم ... اما من ترجیحا هر دو طرف ریختم و خوشمزه تر از قبل که یه بار میریختم هم شد!

 

نوش حان!

[ ۱۳٩٢/٢/٥ ] [ ۱٠:٤٩ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]

 با سلام به همه ی دوستای گلم

امیدوارم که دلخوشی هاتون بهاری باشه و رویاهاتون نو شکفته و سبز

تست سالاد بین الملل رو زدم اینبار .. دیدم که بهش سالاد سبز هم میگن ..

من همیشه این سالاد رو توی منوی رستوران ها میدیدم ولی از اونجاییکه یه سری مواد غذایی رو دوست ندارم، به بقیه شم حساسیت دارم هیچوقت جرئت نکردم سفارش بدم خخخ

حالا اینم واسه این درست کردم که خودم ازجهل دربیام ! خخخ

البته چقدرم خوب شد هیچوقت سفارش ندادم چون با فلفل دلمه ای مشکل دارم و این سالاد هم، تا حلقش فلفل دلمه ای داره !!!  

... البته باید تاکید کنم همه و خصوصا اوناییکه با فلفل دلمه ای حال میکنند، از این سالاد خوششون اومد ! (سلیقه س دیگه ... بخخخخــــدا ! )

 

مواد لازم

 

فلفل دلمه ای سبز – زرد – قرمز  و نارنجی از هر کدام یک عدد

کلم بروکلی        دو پیمانه خورد شده (از برگهاش و ساقه های نازکش)

زیتون بدون هسته      یک پیمانه

روغن زیتون بودار         یک پیمانه

گردو              دو عدد (خورد شده)

چاشنی سالاد / سرکه یا آبغوره

 

 

اول از همه باید نیت کنید ! خخخ

دوم باید فلفل دلمه ای ها رو به اندازه دو بند انگشت ِ خانومانه (خخخ) و به شکل خلالی خورد کنید و با چند قاشق از روغن زیتون اونقدری تفت بدید که اون سفتی ِ خام بودن رو نداشته باشه و البته تردی خودشم حفظ کرده باشه

در مرحله بعد باید کلم بروکلی ها رو با آب بپزیم .. منتها اینم اون اندازه ای میذاریم بپزه که تردی شو از دست نده و رنگش خیلی تغییر نکنه

بعد فلفل ها و کلم ها و زیتون و گردوی خورد شده رو با هم مخلوط میکنیم و بعدشم با مخلوط کردن چاشنی سالاد و سرکه و روغن زیتون چیزی شبیه سس درست میکنیم که روی سالاد میدیم  و تمـــــــــــــام !

اینم عکسش:

  

اینم به انضمام سس ِ کذایی :

(خیلی که دقت کنید یه مورچه هایی میبینید روی سالاد که همون چاشنی سالاد هست ! ) :))

 


 

 

نوش جان!

[ ۱۳٩٢/٢/۱ ] [ ۱٠:٥٧ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

کارشناس ارشد اقتصاد و کارمند بانک که توی فکر راه انداختن یه کافی شاپ دنج و آرومه واسه فردایی که قراره اضافه کارامون قطع بشه !! دی:
نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب