دسر پارتی مریم بانو
 

 

سلام به همه دوستای گلم

قبلا یه بار  با کدوسبز کوکو درست کردم ولی عمده اش سیب زمینی بود ... نمیدونم چرا فکر میکردم ممکنه کوکو شیرین شه ! خخخ

حالا اینبار بدون سیب زمینی شو تست زدم و به نظرم خوشمزه تر از اون یکی کوکوی کدو هم بود حتی !!

 

مواد لازم:

کدو سبز              4 تا متوسط

پیاز                     1 متوسط

تخم مرغ              4 تا

آرد                       نصف ق غذاخوری (ُسرپر)

زردچوبه ـ نمک ـ فلفل

 

اول کدوها رو با رنده ی درشت، رنده میکنیم که آب نندازه ..

 

 

من جدیدا همه چی رو با پوست میریزم از جمله همین کدوها رو ! که هم باعث میشه رنگش خوشگل تر شه و هم خاصیتش حفظ شه !  (میتونین تست کنین !)

بعد پیاز رنده شده، تخم مرغ، و بقیه مواد رو داخلش میریزیم و خوب هم میزنیم تا مخلوط شه.

بعد هم همشو هووووورتی میریزیمش توی ماهیتابه ای که روغنش داغ شده !

 

 

 

اولش در ماهیتابه رو میذاریم و شعله رو هم کم میکنیم تا مغزپخت شه .. و بعد که یه طرفش سرخ شد، برمیگردونیم و در  ِ ماهیتابه رو هم برمیداریم تا اون طرفشم سرخ شه !

 

 

بوی این کوکو که خیییلی خوب بود، در مورد مزه اش هم خودم و هم مامانینا همه خوششون اومده بود ..  خصوصا خاله جان هم خونه ما بود و اونکه دستش توی آشپزی معرکه ست، تأییدش کرد و بسی مایه مباهاتمان شد ! |J))

فقط کوکو به اندازه کتلت و اینا سفت نبود .. البته منم نامردی نکرده بودم و یه پیاز متوسط بزرگ ریخته بودم که احتمالا بخاطر اون بود !

  

 نکته:‌ دقت کردین که جدیداها چقد زدم تو خط مواد غیرگوشتی آیا !! .. من که خودم گوشت و مرغ زده شده ام !

باشد که کم کم بریم به سمت غذاهای کاملا گیاهی و روش طب آیورودایی !!

 

نوش جان !

[ ۱۳٩٢/٥/٢۸ ] [ ٩:٤۱ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]

 

سلام دوستای گلم

یه ته دیگ مدلدار تست زدم ..

برای تهیه اش اول تشریف میبرید شهروند، یه بسته چوب شور ِ کنجدی میخرید و بعدشم موقع درست کردن برنج یا ماکارونی، مورد بهره برداری اش قرار میدهید ! خخخ

اینم عکساش:

 

 

 

[ ۱۳٩٢/٥/٢٥ ] [ ٩:٠٥ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]

 

سلام به همه دوستای گلم

یادمه یه بار مهمون لیلای بانک بودیم و اینقـــد چیزای خوشمزه درست کرده بود که من دیگه جا نداشتم ماست و بورانی بادمجونش رو تست کنم و یکی دوسالی گذشت و نمیدونم چی شد که از چند هفته پیش افتاد به کله ام و خلاصه دستورشو یه سرچی زدم و بعد هم از لیلایم پرسیدم و خلاصه ....... نیتجه شو در ذیل مشاهده میکنید اما چهره ما را که بسی مشعوووووف شدیم مشاهده نمیکنید !

 

بادمجان 2 عدد

ماست و موسیر کاله

نمک و فلفل

 

اول بادمجان ها را کبابی میکنیم ..

 

 

و بعد هم با گوشت کوب ِ محترم له و پهش می نماییم ! (این قسمتش خیلی حال میده، هرچی دق و دلی دارین خالی کنین ! )خخخ

 

 

و نهایتا هم به اندازه هر قاشق بادمجان کبابی ِ له و په شده، یه قاشق از اون ماست و موسیرهای کاله میریزیم و مخلوط میکنیم !

 

 

نکته 1: توی دستور اصلی این بورانی، باید از سیر تازه استفاده شه که خیلی هم خوشمزه اش میکنه، اما کارمند جماعت همیشه باید به اصول "بوی کمتر" و "لذت های موکول شده" پایبند باشن! .... و دوستان گفتند اگر ماست و موسیر کاله بریزم خیلی بهتر و خوشمزه تر از این میشه که پودر سیر بریزم و ما هم اطاعت امر کردیم و از نتیجه هم راضی بودیم به مولا ! :))

البته بعدا با دو حبه سیر تست کردم و اینقد که مورد استقبال قرار گرفت، خود ماست موسیر کاله اصرار کرد که برم دنبال زندگیم و باهاش نمونم ! :))


نکته 2: بچه های نهار برای ترکاندن باد نخوت ما (احتمالا)، گفتند ماست و بادمجان کاله اینقد خوشمزه اس که دیگه ما درست نمیکنیمش !! و من نه از روی حسد، بلکه از روی کنجکاوی فردای آن روز یه دونه از همونا خریدم و به ورطه ی تست خانواده کشاندمش، و همه ماست و بادمجان منو بیشتر تر دوست داشتن (ریا نشه خدانکرده) ..

نکته 3: وقتی کارتون تموم شد بیفتید به جون گاز و شروع کنید تمیزش کنین که دفه ی دیگه مامان جان بذارن پاتونو توی آشپزخونه بذارید !

 

نوش جان !

 

[ ۱۳٩٢/٥/٢٥ ] [ ٧:۳٠ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]

سلام به همه دوستای گلم ...

ماه رمضون تموم شد و ما هم انرژی پیدا کردیم واسه فعالیتهایی غیر از خواب ! خخخ

دستور یه خورشت بسیار ساده و "زود آماده شو" رو براتون میذارم :

 

کدو سبز                  4 تا کوچیک یا 3 تا متوسط

گوشت چرخ کرده     400 گرم

رب گوجه فرنگی      2 ق غ

نمک - فلفل - پیاز داغ با زرد چوبه

 

اول از همه پیاز داغ درست میکنیم یا اگر مثه من از پیازداغ های آماده ی مامان جان استفاده میکنید، زرد چوبه رو میریزیم توی روغن که خامی اش بپره و بعد پیاز داغ رو میریزیم توش و سریع یه تفت ِ کم میدیم و بعد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم و اونو هم یه تفت میدیم.


 

حالا نوبت رب هست که میریزیمش توی همون قابلمه و تفتش میدیم و بعد با بقیه مواد (گوشت چرخ کرده و پیاز داغ ِ زردچوبه دار (خخخ) قاطی اش میکنیم و یه چرخ میدیم و بعد 2 لیوان آب جوش میریزیم توی قابلمه و میذاریم گوشت بپزه ..(که حدود یه ربع تا  بیست دقیقه هم کافیه)

توی این فاصله، کدوسبز ها رو بشکل خلالی درشت (با پوست) برش میدیم و وقتی گوشت ها پخت، کدو ها رو بهش اضافه میکنیم.

توی این مرحله نمک رو هم اضافه میکنیم و بعد کم میکنیم و درش رو میذاریم تا کدو ها بپزه ..

وقتی کدوها پخت و آب خورشت هم غلیظ شد دیگه آماده ی سرو هست ..

کل این پروسه شاید یک ساعت و نیم هم نشه ! بخــــــــــــدا !!

 

نکته: برای این پست عکسای خوبی نگرفتم .. کی گفته روش پر روغنه ؟؟ گوشتش چرب بود، فلاش دوربین هم نامردی کرد و خلاااصــــــه ... بفرما دیگه !

 نکته 2: بلاخره ما نایسر دایسر دار شدیم و فکر نکنین الکی این خورشت رو درست کردم هاااا ! فقط بخاطر استفاده از این تکنولوژی جدید بود که انگیزه ام رسید تا طاق ِ سَرم !

خدا قسمت همه بکنه حس خاص ِ کیفوری اش رو !

 


 

نوش جان !


[ ۱۳٩٢/٥/۱٩ ] [ ۱٠:٥۳ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

کارشناس ارشد اقتصاد و کارمند بانک که توی فکر راه انداختن یه کافی شاپ دنج و آرومه واسه فردایی که قراره اضافه کارامون قطع بشه !! دی:
نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب