دسر پارتی مریم بانو
 

 

سلام میکنم به همه دوستای گلم؛ اوناییکه اثری از خودشون بجا نمیذارن و ما رو توی خماری باقی میذارن؛ و اونایی که دستی به کیبورد میزنن و روح و روان ما رو از حضورشون دوچندان شاد میکنن !

 

این تیرامیسو بسیااااار فوری، راحت و خوشگل هست از نظر مزه هم خیییلی بهتر از تیرامیسویی است که با پنیرخامه ای و خامه فرم گرفته، درست میشه ..

ضمن اینکه احساس رژیمی بودن هم به آدم مستولی میشه ! :))))

 

مواد لازم:

یک بسته پودر تیرامیسو دکتر اتکه (در فروشگاه های شهروند هم دیده شده که موجود است!)

شیر دو و نیم لیوان (500 میلی لیتر)

بیسکوییت پتی بور یا گرجی ترجیحا کاکائویی  یک بسته

پودر قهوه  دو ق غ

 

 

اول از همه به اندازه نصف استکان آب جوش میریزیم روی پودر قهوه و میذاریم یه کم دم بکشه

دوم قالبمونو که بهتره پیرکس باشه میذاریم و بیسکوییت ها رو اول توی قهوه ای که دم شده میذاریم و بعد کف قالب میچینیم

نکته 1: دقت شه که بیسکوییت خیس خورده سریع خودشو ول میده واسه همین در حدی که دو طرفش فقط خیس بشه اونو توی قهوه نگه میداریم

نکته 2: اگر قهوه داغ باشه بیسکوییت درجا خودشو ول میده ! پس بهتره بذارین یه کم از اون داغی بیفته و یا اینکه با قاشق قهوه رو روی بیسکوییت بریزین.

حالا پودر تیرامیسو رو میریزیم توی میکسر و شیر رو بهش اضافه میکنیم .. و همچنان هم میزنیم (میشه از همزن برقی هم استفاده کرد)

بهتره کم کم پودر تیرامیسو رو اضافه کنین اما ییهو هم بریزین اتفاق خاصی نمیفته ! فقط باید بیشتر بزنین که مبادا گلوله ای از دست همزن جا مونده باشه ! :))

حالا که مایه تیرامیسو به شکل یک کرم ِ کرم رنگ (خخخ) آماده شده، آخرین مرحله چیدن مواد توی ظرف هست ..

به این شکل که اول یک لایه بیسکوییت (که به قهوه آغشته شده بود) میچینیم و بعد روش یک لایه کرم تیرامیسو رو توی ظرف پیرکس مذکور میریزیم ..

نکته 3: سعی کنین گوشه های ظرف حتما به اندازه کافی کرم داشته باشه که موقع سرو، طعم خشکی بیسکوییت ها زیر دندون نیاد ..

 

همینطور لایه لایه ادامه میدیم تا مواد تموم بشه ..

لایه آخر باید حتما کرم تیرامیسو باشه

حالا باید روی ظرف رو یک سلفون بکشیم و بذاریم حدود دو روز توی یخچال بمونه !

این باعث میشه بعد دو روز که یک دسر کیک مانندی بدست میاد،کسی حدس هم نزنه که علت، وجود همون بیسکوییت های پتی بور خودمونه ! :))))

 

اینم برش خورده اش که سر نهار بانک با زحمت فراوون رزا جون اونم بدون امکانات، تونستیم بذاریم تو بشقاب و یه عکس برش خورده تقدیم کنیم ! :)))

 

 

نوش جان !

[ ۱۳٩٢/٩/٢٧ ] [ ۱:٢٠ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]

 

سلام به همه دوستای خوبم

 

یک شام فوری و راحت و خوشمزه !

مواد لازم

اسفناج پخته

پیاز

تخم مرغ

نمک فلفل زردچوبه و پودر سیر

 

به اندازه سه قاشق بزرگ (یا کفگیر) اسفناج پخته شده رو میریزیم توی ظرف یه پیاز کوچک هم رنده میکنیم توش، سه تا تخم مرغ هم میشکنیم توش .. نهایتا نمک و فلفل و زردچوبه و کمی پودر سیر .. و هم میزنیم !

بعدشم همه رو هووورتی میریزیم کف ماهیتابه ای که روغنش داغ شده !

اینم کوکوی اسفناج !

 

 

برای تست 2 میخوام یه کم سیب زمینی خام به مواد اضافه کنم.. فکر کنم خوب بشه !

[ ۱۳٩٢/٩/۱٦ ] [ ٩:٥٩ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]

 

سلام به همه دوستان گراتن دوست !

فکر نمیکردم این گراتن خوشمزه باشه .. ولی گاهی آدمیزاد اشتباه فکر میکنه خب .. پشیمونی رو هم واسه همین روزا گذاشتن دیگه ! :))))

 

مواد لازم

سیب زمینی حلقه شده

اسفناج

سیر

آرد و شیر

پنیر گودا

کره

پیاز کوچیک

 

اول سیب زمینی های حلقه شده رو یه کم تفت میدیم تا تقریبا نیم پز شه

بعد اسفناج ها رو میپزیم با یکی دوقاشق آب چون خودش آب میندازه (ضمنا در ظرف رو هم نمیذاریم که رنگش عوض نشه)

حالا اسفناج ها رو با سیر و پیاز یه کم تفت میدیم

آرد رو با کره تفت میدیم و بعد شیر رو بهش کم کم اضافه میکنیم تا یه سس به غلظت ماست بدست بیاد (سس بشامل)

حالا مواد رو توی ظرف میچینیم:

اول کف ظرف پیرکس رو کمی چرب میکنیم و یه ردیف سیب زمینی میچینیم و روش

بعد روی سیب زمینی ها پنیر گودای رنده شده میپاشیم

بعد سس بشامل رو میریزیم روی پنیرها

لایه بعدی اسفناج های تفت شده اشت که روش کاملا پخش میکنیم

 

و دوباره سیب زمینی

خلاصه: اول سیب زمینی - بعد پنیر گودا - بعد سس بشامل- آخر هم اسفناج تا ردیف بعدی که دوباره با سیب زمینی شروع میشه !

لایه آخر رو با پنیر گودا میپوشونیم و بعد حدود 10 دقیقه میذاریمش توی مایکرویو (دمای معمولی)

 

 

نوش جان !

[ ۱۳٩٢/٩/۱۳ ] [ ۳:۳۸ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]

 

سینه مرغ

قارچ

تخم مرغ دو تا

آرد

آرد سوخاری

شیر

زعفران نمک فلفل

 

اول سینه مرغ رو شنیتسلی میبریم و اگر کلفت هست، با بیفتک روش میکوبیم

بعد نمک و فلفل رو به سینه مرغ میپاشیم تا طعم دار شه

توی این فاصله، تخم مرغ ها رو در ظرفی میشکنیم و زعفرون و نمک و فلفل رو بهش اضافه میکنیم و خوب میزنیم ..

بعد مرغ ها رو اول توی آرد میغلتونیم تا دوطرفش آغشته به آرد شه، و بعد توی تخم مرغ میزنیم و بعد آرد سوخاری میزنیم تا و در آخر توی روغن داغ سرخ میکنیم !

 

برای درست کردن قارچ سوخاری هم همینکارو میکنیم با این تفاوت که توی تخم مرغش یکی دو قاشق شیر هم میریزیم و بعد مخلوط میکنیم و بعد سرخش میکنیم !

 

 

نوش جان !

 

[ ۱۳٩٢/٩/٩ ] [ ۱۱:۱٤ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

کارشناس ارشد اقتصاد و کارمند بانک که توی فکر راه انداختن یه کافی شاپ دنج و آرومه واسه فردایی که قراره اضافه کارامون قطع بشه !! دی:
نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب