دسر پارتی مریم بانو
 

 

سلام میکنم به همه ی دوستای گلم و سال جدید رو به همگی تبریک میگم

کلا از نظر بنده آشپزی کردن برای کسانیکه عاشقش هستند، عبادت محسوب میشه؛ چون آدم یه بخش از وجودشو حین هم زدن غذا، داره به مواد تزریق میکنه ! و اون بخش هم عشق و علاقه و توجه و زمانی ست که داره صرف درست کردن غذا میکنه !

علت اینکه بازم غیبتم طولانی شد هم بخاطر همین بود که قسمت نشده بود عبادتی کنیم ! (حالا بماند که زمین منو خورد (زمین خورده بودم) و زانوم توی آتل بود و دو ماه هم من زمین رو میخوردم !) خخخخ

بگذریم !

میخوام دستور یه پیش غذای خوشمزه فرانسوی رو بذارم که خیلی باهاش خاطره دارم ! :)))  از اون غذاهاییه که اولین بار چپ چپ و با اکراه نگاهش کردم و بعدا عاشقش شدم !

 

مواد لازم:

بادمجان              2 عدد درشت

کدو                    4-5 تا متوسط

پیاز                    یکی متوسط

سیر                   دو حبه و نیم (بستگی به میزان علاقه به سیر شما داره!)

گوجه فرنگی        4-5 تا متوسط

فلفل دلمه ای     یکی و نصفی متوسط

روغن زیتون        یه ق غ

سبزیجات معطر (نعنا،ترخون،جعفری، گشنیز ...) یه کمی

 نمک و فلفل سیاه

 

اول نکته: اصل این غذا اینه که همه مواد (بجز فلفل دلمه ای و سیر) بشکل حلقه حلقه باشند اما من چون میدونم عکس العمل پیاز حلقه ای تو خونه ی ما چیه، یه تغییراتی دادم !

دوم نکته: یادتون نره که اول از همه بادمجان ها رو حلقه ای کنید و بهش نمک بزنید بذارید تلخی احتمالی اش گرفته شه . (من یادم رفت و وسط مراحل غذا منتظر بودم یه خروار نمکی که رو بادمجان ها خالی کرده بودم، زودتر تلخی هاشو به در کنه !)

 سوم نکته: اینکه با پوست میخواهید بریزید یا بی پوست، کاملا سلیقه ی خودتونه من شخصا تا مجبور نباشم پوست چیزی رو نمی کَنم و اینا رو هم با پوست ریختم !

 

1- اول پیاز رو ریز کردم و گذاشتم طلایی بشه . شما اگه با پیاز حلقه شده مشکلی ندارید به این شکل بندازید و بذارید طلایی شه

2- سیر رو له میکنیم و وقتی پیاز طلایی شد، بهش اضافه میکنیم که کمی تفت بخوره

3- فلفل دلمه ای ها رو ریز خورد میکنیم و وقتی سیر تفت خورد اضافه میکنیم

4- کدو و بادمجان رو حلقه ای میکنیم و اونم به مواد اضافه میکنیم و میذاریم یه کم تفت بخوره

5- حالا گوجه فرنگی های حلقه شده رو اضافه میکنیم و یه کم که تفت خورد، نمک میریزیم و کمی فلفل سیاه و سبزیجات معطر رو (خیلی کم) اضافه میکنیم.

من هرچی گشتم تو خونه مون دو زار سبزی معطر تازه پیدا نکردم !!! این شد که برای خالی نبودن عریضه، یه کم نعنا خشک و یه کم شوید خشک ریختم توش.

6- بعد در ماهیتابه رو میذاریم و اجازه میدیم با حرارت کم بپزه

مواد خودش آب میندازه، اما اگه دیدید خبری نشد، یه کم در حد ته استکان آب جوش بهش اضافه کنید و همچنان درشو بذارید.

این غذا زود آماده میشه اما من ترجیح دادم زمان بیشتری با شعله کم بذارم که بپزه . واسه همین وقتی درشو گذاشتم، شعله پخش کن گذاشتم و اجازه دادم سر صبر مواد بپزن و آب بندازن !

خییییلی هم خوب بود و خوشمان آمد! :))

اینم عکساش:

 

 

 

 

 

 

پ.ن:

- ممکنه توی نت دستورای دیگه ای هم از این پیش غذا ببینید ولی این مدلی که گفتم، مطابق ذائقه ی ماست.

- میشه آخر غذا یه کم آبلیمو هم بهش بزنین ولی من ترجیح میدم اینکارو نکنم !

 - در اصل این غذا نباید مواد له بشن بلکه باید حلقه ای و به ردیف یکی درمیون حلقه ها رو بچینید ولی به نظر من اینکارا سوسول بازیه و اینا له بشن خیلی هم خوشمزه تره !

توی خاطرات ما هم وقتی بانک راتاتویی میداد، له ِ له بود ! خخخ (اینم توجیه!)

 

براتون آرزوی شادی و سلامتی دارم

و نوش جان !:))

[ ۱۳٩۳/۱/٢٧ ] [ ٩:٤٦ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

کارشناس ارشد اقتصاد و کارمند بانک که توی فکر راه انداختن یه کافی شاپ دنج و آرومه واسه فردایی که قراره اضافه کارامون قطع بشه !! دی:
نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب