دسر پارتی مریم بانو
 

با سلام و عرض دلتنگی

طبق همون قضیه همیشگی که محدودیت خلاقیت میاره، با نیتی سلامت دوستانه یه قارچ پلو ابتکاری درست کردم که دست بر قضا خیلی هم خوشمزه شد !

این روزا توی غذا درست کردن بیشتر به حس درونیم توجه میکنم و این باعث میشه بعضی مواد رو اضافه و بعضی ها رو حذف کنم ! نتیجه اینا هم اینه که مامانینا جدیداها خیلی به غذاهای گیاهی من علاقه مند شده اند و این برای من جای بسی خوشحالی است !

 

مواد لازم:

برنج 1.5 پیمانه

قارج

نخود فرنگی

ذرت

پیازداغ

ادویه ها: زردچوبه، نمک، کمی سیر، زعفران

رب گوجه فرنگی

پنیرکبابی

کره گی (البته این لازم نیست و میشه بجاش کره گیاهی هم استفاده بشه. من برای سلامت بیشتر غذا از این استفاده میکنم و دستورش در پست های قبلی هم هست)

 

طرز تهیه:

اول برنج رو میذاریم خیس بخوره و بعد زیرش رو روشن میکنیم که من بجای روغن، از کره گی در برنج استفاده کردم.

توی این فاصله قارچ و نخود فرنگی و کمی ذرت رو تفت میدیم و بعد هم پیازداغ رو اضافه میکنیم و تفت میدیم و بعد هم ادویه ها شامل زردچوبه و کمی سیر و نمک رو تفت میدیم.

نکته: دقت بشه که زردچوبه و یه سری از ادویه ها باید اول یه کوشه ماهیتابه و ریخته بشه که کمی تفت خورده بشه و بعد با مواد هم بخوره. ادویه رو مستقیم روی غذای در حال تفت نباید ریخت. همونطور که میدونید ادویه ها علاوه بر عطر، خاصیت دارویی هم دارن و این بخاطر همینه.

در اخر رب رو تفت میدیم و با مواد مخلوط میکنیم.

حالا پنیر کبابی ها رو برش میدیم و بعد یه گوشه ماهیتابه زعفرون رو میریزیم و اول پنیر ها رو حسابی به زعفرون آغشته میکنیم بعد با مواد هم میزنیم. یه کمی که تفت خورد آماده است!

من همیشه برنج رو کته میکنم، و وقتی برنج جوش اومد و برنج نصفه باز شد این مواد رو بهش اضافه میکنمو هم میزنم که همه جاش مخلوط بشه و بعد هم دم میکنم.

اگر میخواهید با برنج ابکشی باشه مثل بقیه پلوهای مخلوط، فقط کافیه بعد اب کش کردن، مواد رو لابلای برنج بدید.

نکته 3:‌ کره گی، زعفرون و بخصوص پنیرکبابی طعم بسیار خوبی به این غذا میده.

نکته 2: گوشتخواران عزیز میتونن مرغ ریش شده و تفت شده با پیاز هم به این مواد اضافه کنن و غذا رو غیرگیاهی کنن :))

نکته 4: برای تهیه کره گی آماده، میتونین به موسسه یوگای نوا (واقع در خ 30 یوسف آباد هم مراجعه کنید)

اینم عکسش

بعدا نصب میگردد !

[ ۱۳٩٤/۱٢/۱٢ ] [ ٦:٢٠ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]

بقول شاعر که میگه به افتاب سلامی دوباره خواهد داد، منم به وبلاگ سلامی دوباره دارم میدم ؛))

از اونجاییکه جدیدا دوباره یه دوره سخت پاکسازی رو گذروندم و دوباره گیاهخوار شدم بازم یه غذای گیاهی دارم منتها غذایی که سه سوته درست میشه  ؛))

و ضنا جدیدا رو مود اشپزی رفتم، احتمالا به زودی دسر هم اپ میکنم ! ؛)

 

اسفتاج پخته

قارچ

تخم مرغ

ارد سوخاری

پنیر موزارلا

نمک، کمی سیر و کمی فلفل سیاه

اسفناج های خرد و پخته شده با قارچ خرد شده و تخم مرغ مخلوط میکنیم، نمک و فلفل و سیر یا ادویه هایی که دوست داریم رو هم بهش اضافه میکنیم و این مایه رو میذاریم کنار.

حالا ته یه ظرف پیرکس رو چرب میکنبم، روش آرد سوخاری میپاشیم و بعد روش پنیر موزارلا میریزیم،

حالا مایه اسفناج رو میریزیم تو ظرف پیرکس و دوباره روش هم ارد سوخاری و سپس پنیر میریزیم.

حالا ظرف رو میذاریم تو مایکروفر که بپزه. من 10 دقیقه بطور عادی گذاشتم و حدود 10 دقیقه روی گریل گرید 3.

اینم عکسش:

[ ۱۳٩٤/۱٢/٤ ] [ ٧:٠۸ ‎ق.ظ ] [ مریم منفرد ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

کارشناس ارشد اقتصاد و کارمند بانک که توی فکر راه انداختن یه کافی شاپ دنج و آرومه واسه فردایی که قراره اضافه کارامون قطع بشه !! دی:
نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب