دسر پارتی مریم بانو
 

سلام.

یکی از تصمیمات جدیدم اینه که غذاهای خوشمزه ای که تو سفرهام خوردهام رو بذارم اینجا. داشتم غذاهای چینی رو سرچ میکردم و یکهو یکی از غذاهای خوشمزه ای که توی چین خورده بودم رو دیدم  ! و این شد که برای اینکه خودمم یادم نره، تصمیم گرفتم این بخش رو به وبلاگم اضافه کنم !

جالبه اسم این غذا رو نمیدونستم کلا ! خخخخخخخ

 

البته مسلما دستور این غذاها کپی برابر پیست است و واسه همین لینک میذارم !

از سایت: http://www.kojaro.com 

گان بیان سی جی دو (Gan bian si ji dou)

گان بیان سی جی دو (Gan bian si ji dou)، یا لوبیا سبز خشک سرخ‌شده است.

برای تهیه این غذا، ابتدا رشته های لوبیا سبز کباب  می‌شود تا بافت آن‌ها ترد شود. سپس لوبیا سبزهای کباب شده در مخلوطی از پیازچه، زنجبیل، سیر و ریشه خردل سرخ می‌شود.19

[ ۱۳٩٥/۸/٦ ] [ ٧:٠۳ ‎ق.ظ ] [ مریم منفرد ]

 

پروردگارا !

تو را سپاس بیکران؛ که داده هایت بی کران است ....

روزی رسانی شکر

تو را سپاس، به هرچه داده ای،

کم یا بیش

تو را سپاس، به هر که داده ای،

غیر یا خویش !

 

این دعای سفره های ماست .......

خیلی حس خوبی بهم میده، خصوصا جمله های اخرش

 

عدس               یک پیمانه

سیب زمینی     دو تا متوسط

تخم مرغ

پیاز                 یکی متوسط

ادویه: زردچوبه، نمک، فلفل

 

برای قسمت اول که پختن عدس هست دو روش وجود داره:

1- اینکه اول پیازداغ درست کنیم و توش زردچوبه هم بریزیم و عدس ها رو که میذاریم بپزه، این پیازداغ رو هم میرزیم توش که با هم بپزن و در آخر هم نمک رو به عدس اضافه میکنیم .

2. عدس رو خیلی معمولی و فقط با آب بذاریم بپزه، و بعد پیاز رو مثه بقیه مواد بصورت خام قاطی مایه کنیم!

تجربه ثابت کرده روش اول، باعث میشه کوکوی بسیار خوشمزه تری داشته باشیم.

پس وقتی عدس رو گذاشتیم با پیازداغ پخت و نمک هم زدیم، با میکسر لهشون میکنیم، بعد هم سیب زمینی های خام پوست کنده رو میریزیم توی میکسر و حسابی له میکنیم (میشه رنده هم کرد)، بعد این مواد رو با هم قاطی میکنیم و تخم مرغ رو بهشون میزنیم بعلاوه ادویه ها، و بعد هم میذاریم سرخ بشن.

توی یه کتاب خوندم که گفته بود خوب نیست حبوبات سرخ بشن. اما هنوز این موضوع رو بیشتر بررسی نکردم! بعدا نتیجه رو میگم !

[ ۱۳٩٥/۸/٦ ] [ ٦:۳٥ ‎ق.ظ ] [ مریم منفرد ]

سلام !

خیلی وقته اینجا نیومدم ! تقریبا مثه خانه ارواح شده ! خخخخخخخخخ

داشتم با خودم فکر میکردم یه زمانی دسرپارتیم بسی رونق داشت چون اکثر پستهام دسر بود اونم متنوع !

ولی بعدش وبلاگو منتقل کردم و بسیاری از خواننده هام و بعد نظرات دوستانمو از دست دادم ... و بعد هم گیاه خوار شدم و از اونجا که گیاهخوری موضوع مورد علاقه خیلی ها نیست، دسرپارتی عزیزم که تبدیل به گیاه پارتی شد، به کنج عزلت خودش شتافت !

تنبلی خودمم نباید نادیده گرفت ... چون گیاهخوار بودن مستلزم فکر کردن بسیاره! اینکه چی بخوری، چی نخوری که مواد به بدنت برسه، اینکه باید خلاقیتت زیادی به خرج بدی و گاها ممکنه با وجود  همه تلاشهات غذای ابتکاری زیادم به طبع سازگار نباشه و ... خیلی دلایل دیگه !

اما در مجموع میخوام بگم، با وجود همه این اتفاقات، خوشحالم ! چون اینجا در وهله اول، دفتر یادداشت های شخصیه منه و بعد یه وبلاگ عمومی !

خوشحالم که دوباره برگشتم و طبق تعهدی که در برنامه های امسال به خودم داده بودم، تصمیم گرفتم چراغ این خونه رو دوباره از نو روشن کنم !

خوشحالم که به غذای سالم رو اوردم و دیگه کمتر دسرهای پر از شکر سفید ناسالم رو درست میکنم و در نتیجه ملت هم تشویق نمیشن برن درست کنن !

کلا، امروز خوشحالم. چون اینجا برای من عطر و بوی بسیار مطبوعی داره و هر بار که اینجا میام، حس ادمی رو دارم که دارن برگ های دفتر زندگیشو یکی یکی جلوی چشمش ورق میزنن و این حس خوبی بهم میده !

چقد حرف زدم ! ماش پلو !!

 

مواد لازم:

ماش         یک پیمانه

برنج        یک و نیم پیمانه

شوید       حدود سه ق غ

 

من اول ماش ها رو چند ساعت خیس کردم، گذاشتم پخت و کمی نمک بهش زدم.

بعد هم برنج رو خیس کردم و گذاشتم به صورت کته، به جوش بیاد. در حالت جوش، ماش های پخته شده و شویدهای خشک رو بهش اضافه کردم.

اندازه ها رو کاملا چشمی ریختم.


غذای پرخاصیتیه ! نمیدونم چرا عادت نداریم بهش !! بهرحال بد نیست عادتهامونو تغییر بدیم !

 

[ ۱۳٩٥/۸/۳ ] [ ٦:٠٤ ‎ق.ظ ] [ مریم منفرد ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

کارشناس ارشد اقتصاد و کارمند بانک که توی فکر راه انداختن یه کافی شاپ دنج و آرومه واسه فردایی که قراره اضافه کارامون قطع بشه !! دی:
نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب