دسر پارتی مریم بانو
 

 

این یه مدل دیگه ی دسر  ِ پست قبلیه که به جای کمپوت آلبالو، با آب درستش کردم که مزه اش واقعاً عالی شد .. مهمون هم داشتیم دور همی کلی هیجان زده شدند و کلی هم خوششون اومد !!

راستش مزه اش قابل مقایسه با مخلوط آلبالوی پست قبلی نبود !! چشمک

 

 

مواد لازم:


یک بسته ژله توت فرنگی

دو عدد موز

یک بسته خامه کوچک

گردو و پسته خرد شده (بسته به میزان ذائقه)

 

طرز تهیه:

مرحله 1: داخل میکسر دو تا موز حلقه شده، یک بسته خامه کوچک و یک کمی مغز خرد شده گردو و پسته میریزیم و با هم میکس میکنیم (اول با تیغه اش میکس میکنیم و بعد با سر همزن میکسر دوباره هم میزنیم تا یکنواخت بشه)

 

 

 

مرحله 2: یک بسته ژله توت فرنگی رو با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم.

مرحله 3: مایع ژله آماده رو داخل میکسر میریزیم و دوباره هم میزنیم تا یکنواخت شه .

بعد از همه این کارها که یک ربع هم وقت نمیگیره، یک مایه صورتی کمرنگ به دست میاد!!

 

 بعد هم میریزمش توی قالب و میذاریمش توی یخچال که خودشو بگیره:


 

 

نکته: برای اینکه دسر راحت از قالب دربیاد، باید قبل از ریختن مخلوط، قالب رو با آب سرد خیس کنیم و 20  دقیقه بگذاریمش توی فریزر.

 
 

در نهایت با کمی پاستیل و بیسکوییت و ترافل تزیین میکنیم ... راستش به دوستان قول دادم که از این پست به بعد دیگه از خلال پسته برای تزئین استفاده نکنم .. خداییش دیگه این آخریشه !!!

 


 

اینم از یه نمای دیگه:

 


 

نوش جان!!

 

 

 

[ ۱۳٩٠/٢/۳ ] [ ٩:۱۳ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

کارشناس ارشد اقتصاد و کارمند بانک که توی فکر راه انداختن یه کافی شاپ دنج و آرومه واسه فردایی که قراره اضافه کارامون قطع بشه !! دی:
نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب