دسر پارتی مریم بانو
 

 

سلام به همه .. من دوباره با یه دسر اومدم:

دستور این دسر از "مامی سایت" گرفته شده که توی لینکدونی وبم هست! .. خیلی خوشمزه و خوب بود، پیشنهاد میکنم که شما هم تستش کنین.

 

مواد لازم:


قسمت کاکائویی:

شیر: دو لیوان

شکر: هفت قاشق غذاخوری (سرخالی)

کاکائو: دو قاشق مربا خوری

پودر کاسترد: دو قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق غذاخوری

 

قسمت ساده:

شیر: دو لیوان

شکر: چهار قاشق سرخالی

پودر کاسترد: دو قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق غذاخوری

گلاب: یک قاشق غذا خوری

هل: یک چهارم قاشق چایخوری


اول از همه یه عکس از کاسترد میذارم که شخصاً همه جا دنبالش گشتم و نهایتاً جایی که فکرشو نمیکردم پیداش کردم ... مگه سوپر هم کاسترد داره !!! ... خب داشت دیگه ...!! فقط میخواست روان منو شاد کنه!!!

 

 

 

 بخش کاکائویی:

مرحله 1: یه کم آب سرد رو با پودر ژلاتین مخلوط میکنیم و بدون اینکه همش بزنیم، میذاریمش روی بخار کتری که شفاف شه.

مرحله2: در یه ظرف دیگه، "یک لیوان و نیم" شیر و شکر را میریزیم و میذاریمش روی حرارت و هم میزنیم تا جوش بیاد و حل بشه ..

مرحله3: دوباره توی یه ظرف دیگه، پودر کاکائو و پودر کاسترد رو توی نصف شیر باقیمانده حل میکنیم و خوب هم میزنیم.

مرحله 4: توی ظرفی که روی گاز بود محلول کاکائو و پودر کاسترد رو میریزیم و هم میزنیم و میذاریم خوب که حل شد از روی گاز برمیداریم و کمی که خنک شد، دمای اونو با دمای محلول ژلاتین چک میکنیم، اگه هم دما بودند، محلول ژلاتین رو میریزیم توی ظرف و هم میزنیم.

بعدش هم مواد رو میریزیم توی قالب (قالبی که قبلاَ با آب سرد خیسش کرده ایم و گذاشته ایم توی فریزر).

در آخر وقتی خنک شد، میذاریمش توی یخچال:

 

 

 

 

قسمت ساده:

مرحله 1: پودر ژلاتین رو دوباره با آب سرد مخلوط میکنیم و به منظور شفاف سازی، میذاریمش روی کتری.

مرحله 2: پودر کاسترد را در نصف لیوان شیر حل میکنیم.

 


 

مرحله ٣: "یک و نیم لیوان" شیر رو با شکر توی یه ظرف میریزیم و میذاریم روی حرارت و وقتی شکر حل شد، محلول پودر کاسترد و شیر را بهش اضافه میکنیم و میذاریم یه کم بجوشه و بعد هل و گلاب رو بهش اضافه میکنیم و باز یه کم بجوشه و بعد از روی حرارت  بر میداریمش و میذاریم یه کم خنک شه.

مرحله۴: با انگشتان مبارک، دمای محلول ژلاتین رو با مایه تست میکنیم اگه تقریباً هم دما بودند، محلول ژلاتین رو میریزیم توش و مخلوط میکنیم و بعد خیلی آروم و با قاشق میریزمش روی کاسترد کاکائویی که تا حالا دیگه خودشو گرفته.

(دقت بشه که کاسترد ساده داغ نباشه که وقتی میریزیم روی کاسترد کاکائویی، اونو آب کنه و با هم قاطی بشن) 

در آخر میذاریمش توی یخچال (یه کم البته به خاطر طعمش خلال پسته ریختم روش).

 

 

 

بعد از قالب درش میاریم:

 

 

 

تزئینش میکنیم:

 


 


 

اینم نمای برش خورده اش:

 

 

 

نکته: به نظر من همه چیزش خوب بود فقط یه کم شیرینی قسمت کاکائویی زیاد بود، به نظرم اگه شش قاشق غذاخوری سر خالی شکر بهش اضافه کنم بهتر باشه !!

 

نوش جان!!

 

[ ۱۳٩٠/٢/٩ ] [ ٧:۱٥ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

کارشناس ارشد اقتصاد و کارمند بانک که توی فکر راه انداختن یه کافی شاپ دنج و آرومه واسه فردایی که قراره اضافه کارامون قطع بشه !! دی:
نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب