دسر پارتی مریم بانو
 

 

سلاااااااااااااااااااااااااام به همه دوستای گلم

امیدوارم بابت غیبت چند ماهه  منو ببخشید ..... این مدت یه سری عوامل باعث شده بود اولویت های زندگیم جابجا بشه و یه اتفاقات پیش بینی نشده هم مزید بر علت بشه و خلاصه به قول دکتر شیری "هر کاری میکردم بازم این حااالم خوب نمیشد" و از همه بدتر ذوق دسر درست کردنم هم پریده بود ...  اما الان خداروشکر همه چی رو به راهه و منم شاد و پر انرژی و سر حال؛ برگشته ام و کلی برنامه و تصمیم جدید دارم برای این وب که امیدوارم بهتر از همیشه پیش بره ! دی:

مرسی از تک تک دوستای خوبم که توی این مدت پیگیر به تعویق افتادن پستها بودن .. باید بگم که ندیده، همتونو دوست دارم و ازتون ممنونم که با حضورتون بهم دلگرمی میدین ..

منم برای روشن کردن جرقه انگیزه ام، از یه دسر ساده شروع کردم ! پس برررررررررررررررررریم که بدسریم (bedeserim  مخفف دسر درست کنیم ) !!! دی:

 

دسر کاسترد و ژله

مواد لازم:

ژله هلو یک بسته (ژله آلبالو – توت فرنگی – شاتوت از نظر کنتراست رنگ بهتر میشه)

 

پودر کاسترد 3 قاشق غذاخوری

شیر 5/3 لیوان ( من 5/2 لیوان ریختم و سفت شد )

شکر 5 قاشق غذاخوری سرپر

عرق هل یک قاشق مرباخوری

پودر ژلاتین 5/2 قاشق مرباخوری

 

اول عکس کاسترد رو براتون میذارم که اگه خواستین بخرین بدونین چه شکلیه !!! ضمنا کاسترد رو میشه از سوپرها خرید !! ( امان از تجربه !!!!!!! ... من خودم کلی همه جا دنبالش گشتم جز سوپر !! و اتفاقی پیداش کردم ! دی: )

 

   

درست کردن این دسر دو مرحله داره. مرحله اول که درست کردن ژله است که مثه همیشه، پودر ژله رو با یه لیوان آب جوش و  یه لیوان آب سرد درست میکنیم و میذاریمش روی بخار کتری که شفاف بشه و بعد که خنک شد، میذاریم توی یخچال خودشو بگیره. وقتی تقریبا داشت خودشو میگرفت شروع میکنیم به کار برای قسمت کاسترد !

 

 

مرحله دوم درست کردن لایه کاسترده که خودش سه مرحله داره !

1-     پودر ژلاتین رو میریزیم توی یه کاسه کوچک و یه کم آب سرد (در حد چند قاشق غذاخوری) روش میریزیم و میذاریمش روی بخار کتری که حل بشن.

2-     سه لیوان شیر رو با شکر توی یه ظرف دیگه میریزیم و میذاریم روی گاز تا حل بشن و جوش بیان.

3-     نصف لیوان باقیمانده از شیر رو با سه قاشق کاسترد قاطی میکنیم و خوب حل میکنیم و وقتی شیر و شکر روی گاز جوش اومد، میریزیم توش و میذاریم چند تا جوش هم با اون بخوره و آخر هم عرق هل رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد خاموشش میکنیم.

وقتی ژلاتین حل شد و کاسترد هم با بقیه مواد جوش خورد، ژلاتین رو میریزیم توی ظرف شیر و کاسترد و هم میزنیم.

 توجه کنید که حتما حتما باید دمای محلول ژلاتین و دمای کاسترد یکی باشن تا حل بشن.

در آخر وقتی مواد خنک شدند، ژله رو از یخچال در میاریم و قاشق قاشق و آروم، کاسترد رو میریزم روی ژله.

اگر کاسترد داغ باشه و بریزیمش روی ژله، ژله آب میشه و رنگها قاطی میشه و بد شکل میشه.

 

یادم رفت از مراحل کاسترد عکس بگیرم اگه خواستین دفعه بعد که کاسترد درست کردم حتما عکساشو میذارم.

اینم عکسهاش با تزئین ساده (مژگااااااااانم اینم بخاطر تو که شلوغ تزئینش نکردم !! دی: )

 

نکته:

من سه تا اشتباه کردم توی این دسر؛

یکی اینکه هلو با اینکه خوشمزه بود اما رنگ مناسبی نبود در ترکیب با کاسترد ! اگر رنگ قرمز بود و قبل از ریختن لایه کاسترد، میوه ای مثل موز هم میذاشتم روی ژله، به نظرم قشنگتر میشد .

دوم اینکه من شیر رو 5/2 لیوان و پودر ژلاتین رو 5/2 قاشق مربا خوری ریختم که این باعث شد کاسترد خیلی سفت شه که خوشایند نیست ! واسه همین توی دستور مقدار این مواد رو بیشتر گفتم !!

سوم اینکه شکر رو سرخالی ریختم و به نظرم کاستردش کم شیرین شده بود !!

 

 

 

 و اینم برش خورده اش:

 


 

 نوش جااااااااااان

 

[ ۱۳٩٠/۱۱/٢۱ ] [ ۱:٢٤ ‎ق.ظ ] [ مریم منفرد ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

کارشناس ارشد اقتصاد و کارمند بانک که توی فکر راه انداختن یه کافی شاپ دنج و آرومه واسه فردایی که قراره اضافه کارامون قطع بشه !! دی:
نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب