دسر پارتی مریم بانو
 

 

سلااااااام به دوستای گلم

شاد باش میگم و آرزومندم سالی رو سرشار از "خواستن"، "شدن" و تلاش کردن !

از اونجایی که توی عید مهمونی های عقب مونده، هی تند تند برگزار میشه ما هم یک "پاگشا کنون" گرفتیم که من برای دسرش، دسر اسپانیای پان رو انتخاب کردم !

مدتها بود میخواستم این دسر رو درست کنم قسمت نمیشد !

این یک دسر اسپانیایی ست که بسیار خوشمزه س و بسیار پر کالری !

 

 مواد لازم:

آرد                         یک دوم پیمانه

تخم مرغ                 دو عدد

شکر                    کمی بیشتر از نصفِ یک لیوان

شیر                     یک لیتر

نشاسته                دو ق سوپخوری

وانیل                     نصف ق چایخوری

کره                      50 گرم

بیسکوییت پتی بور             دو بسته (یکیش معمولی و اون یکیش کاکائویی)

پودر کاکائو           سه ق سوپخوری

خامه                 150 گرم

 

اول توضیح: این میزان مواد یه ظرف بزرگ مستطیلی پیرکس رو کاملا پر میکنه؛ پس اگر میخواهید کمتر درست کنید (برای 4-5 نفر) اندازه همه مواد رو نصف کنید اونوقت توی ظرف پیرکس مربع شکل ها رو پر میکنه.

دوم توضیح: من میخواستم موادم دورنگ باشه واسه همین از بیسکوییت دو رنگ هم استفاده کردم که با رنگ متضاد مایه، ترکیب کنم. اگر میخواهید تک رنگ درست کنید لازم نیست مواد رو توی مرحله دوم دو قسمت کنید یا از دو رنگ بیسکوییت استفاده کنید !

 سوم توضیح: من اندازه شکر رو کم کردم چون این دسر خیییلی شیرین هست ولی ذائقه ی ما تا این حد شیرین رو نمی پسنده! اینم عکسش:

مرحله اول - اول تخم مرغ و شکر را با همزن برقی خوب میزنیم طوری که وقتی با قاشق هم میزنیم، صدای قرچ قرچ شکر نیاد (وقتی با همزن کار میکنیم بهتره هم همزن رو بگردونیم و هم ظرف رو که سریع تر هم بخوره)

 

 

مرحله دوم – نشاسته رو در یک کم از شیر سرد میریزیم و خوب حل میکنیم و بقیه شیر رو توی قابلمه میریزیم و میذاریم روی حرارت ملایم گاز

منتها من چون میخواستم دسرم دو رنگ باشه، نصف شیر رو توی یک قابلمه و نصف دیگه اش رو توی یک قابلمه دیگه ریختم و عملا هر رنگ رو مجزا و البته همزمان درست کردم)

مرحله سوم – آرد رو الک میکنیم و بعد کم کم به قابلمه شیر اضافه میکنیم (یهویی نریزید که گلوله میشه و کارتون در میاد !!! ) و همینطور هم میزنیم.

مرحله چهارم – مخلوط تخم مرغ و شکر رو به قابلمه روی حرارت اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم تا کم کم شروع میکنه به غلیظ شدن.

مرحله پنجم – وقتی مایه روی حرارت غلیظ شد، کره و وانیل رو به اون اضافه میکنیم و باز هم میزنیم.

 

مرحله ششم – پودر کاکائو رو در کمی آب جوش حل میکنیم و به قابلمه ای که میخواییم رنگی باشه اضافه میکنیم و هم میزنیم.

(میشد برای دو رنگ کردن دسر، مواد رو تا اینجا یکی درست کرد و اینجای کار مواد رو نصف کرد و پودر کاکائو زد اما من ترجیح میدادم از اول نصف کنم خب ! )

مرحله هفتم – گاز رو خاموش میکنیم و بعد خامه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.

الان مایه آماده است! تنها کاری که مونده، اینه که با بیسکوییت ها توی ظرف بچینیمشون.

اول یه ردیف بیسکوییت سفید چیدم بعد مایه کاکائویی رو ریختم روش (اندازه ایکه روی بیسکوییت ها رو کامل بپوشونه و معلوم نباشه زیرش چیه!) و همینطور ادامه میدیم تا مواد تموم شه.

میشه برای خوشمزه تر شدن دسر، بیسکوییت ها رو قبل از چیدن توی ظرف، اول توی شیر بندازیم خیس شه و بعد بچینیم

بعد بیسکوییت های کاکائویی رو میجینیم و مایه سفید رو میریزیم روش و همینطور ادامه میدیم تا مواد تموم شه. اگه دوست داشته باشید میشه لابلای کار گردوی خرد شده هم پاشید که اینکار خوشمزه ترش میکنه!

اینم نمای مایه کاکائویی روی بیسکوییت ساده با کمی گردوی خرد شده:

 

در آخر کار روش سلفون میکشیم و میذاریم بیرون تا وقتی از حرارتش کم شد بذاریمش توی یخچال.

متاسفانه من چون عجله داشتم، لایه آخر رو سر حوصله نریختم واسه همین ناصاف شد ! (شما نکنین اینکارو ) خخخ

سلفون کشیدن مانع این میشه که روی دسر مثه کویر لوت قاچ قاچ شه خصوصا که روی دسر کرم رنگ هستش

این دسر هر چی بیشتر بمونه توی یخچال خوشمزه تر میشه چون بیسکوییت ها و مایه طعمشون در هم مخلوط میشن واسه همین بهتره روز قبل مهمونی درستش کنیم و یک روز کامل بذاریمش توی یخچال بمونه.

 اینم عکسش:

 

 اینم از یه نمای دیگه :

 

نوش جان !

 

 

[ ۱۳٩٢/۱/٦ ] [ ۱۱:۱٢ ‎ق.ظ ] [ مریم منفرد ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

کارشناس ارشد اقتصاد و کارمند بانک که توی فکر راه انداختن یه کافی شاپ دنج و آرومه واسه فردایی که قراره اضافه کارامون قطع بشه !! دی:
نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب