دسر پارتی مریم بانو
 

 

سلام میکنم به همه دوستای گلم؛ اوناییکه اثری از خودشون بجا نمیذارن و ما رو توی خماری باقی میذارن؛ و اونایی که دستی به کیبورد میزنن و روح و روان ما رو از حضورشون دوچندان شاد میکنن !

 

این تیرامیسو بسیااااار فوری، راحت و خوشگل هست از نظر مزه هم خیییلی بهتر از تیرامیسویی است که با پنیرخامه ای و خامه فرم گرفته، درست میشه ..

ضمن اینکه احساس رژیمی بودن هم به آدم مستولی میشه ! :))))

 

مواد لازم:

یک بسته پودر تیرامیسو دکتر اتکه (در فروشگاه های شهروند هم دیده شده که موجود است!)

شیر دو و نیم لیوان (500 میلی لیتر)

بیسکوییت پتی بور یا گرجی ترجیحا کاکائویی  یک بسته

پودر قهوه  دو ق غ

 

 

اول از همه به اندازه نصف استکان آب جوش میریزیم روی پودر قهوه و میذاریم یه کم دم بکشه

دوم قالبمونو که بهتره پیرکس باشه میذاریم و بیسکوییت ها رو اول توی قهوه ای که دم شده میذاریم و بعد کف قالب میچینیم

نکته 1: دقت شه که بیسکوییت خیس خورده سریع خودشو ول میده واسه همین در حدی که دو طرفش فقط خیس بشه اونو توی قهوه نگه میداریم

نکته 2: اگر قهوه داغ باشه بیسکوییت درجا خودشو ول میده ! پس بهتره بذارین یه کم از اون داغی بیفته و یا اینکه با قاشق قهوه رو روی بیسکوییت بریزین.

حالا پودر تیرامیسو رو میریزیم توی میکسر و شیر رو بهش اضافه میکنیم .. و همچنان هم میزنیم (میشه از همزن برقی هم استفاده کرد)

بهتره کم کم پودر تیرامیسو رو اضافه کنین اما ییهو هم بریزین اتفاق خاصی نمیفته ! فقط باید بیشتر بزنین که مبادا گلوله ای از دست همزن جا مونده باشه ! :))

حالا که مایه تیرامیسو به شکل یک کرم ِ کرم رنگ (خخخ) آماده شده، آخرین مرحله چیدن مواد توی ظرف هست ..

به این شکل که اول یک لایه بیسکوییت (که به قهوه آغشته شده بود) میچینیم و بعد روش یک لایه کرم تیرامیسو رو توی ظرف پیرکس مذکور میریزیم ..

نکته 3: سعی کنین گوشه های ظرف حتما به اندازه کافی کرم داشته باشه که موقع سرو، طعم خشکی بیسکوییت ها زیر دندون نیاد ..

 

همینطور لایه لایه ادامه میدیم تا مواد تموم بشه ..

لایه آخر باید حتما کرم تیرامیسو باشه

حالا باید روی ظرف رو یک سلفون بکشیم و بذاریم حدود دو روز توی یخچال بمونه !

این باعث میشه بعد دو روز که یک دسر کیک مانندی بدست میاد،کسی حدس هم نزنه که علت، وجود همون بیسکوییت های پتی بور خودمونه ! :))))

 

اینم برش خورده اش که سر نهار بانک با زحمت فراوون رزا جون اونم بدون امکانات، تونستیم بذاریم تو بشقاب و یه عکس برش خورده تقدیم کنیم ! :)))

 

 

نوش جان !

[ ۱۳٩٢/٩/٢٧ ] [ ۱:٢٠ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

کارشناس ارشد اقتصاد و کارمند بانک که توی فکر راه انداختن یه کافی شاپ دنج و آرومه واسه فردایی که قراره اضافه کارامون قطع بشه !! دی:
نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب