دسر پارتی مریم بانو
 

 

سلام میکنم به همه دوستای گلم توی این روز برفی ِ زمستونی

باید اعتراف کنم از کامنت هاتون و حضورتون واقعا انرژی میگیرم .. اونقد که شاید باورتون نشه ..

و باید بگم توی وبلاگ همه کسانی که لینک میذارن هم میرم و وبت هاتونو میبینم و
می خونم ولی متاسفانه نمیدونم چرا با بروزهایی که دارم نمیتونم واستون کامنت بذارم ! خودم پرشین دارم اما توی پرشین نمیتونم کامنت بذارم ! جل الخالق !!!

خلاصه ممنون که هستید

 

 

حالا بریم سراغ این پیتزا !

دستورشو توی سایت چی بپزم دیدم اما چون موادی که اون گفته بود رو نداشتم یه تغییراتی توش دادم و این شد :

 

سیب زمینی پخته         3-4 تا      

تخم مرغ                      2 تا       

قارچ                            بسته به میل خودتون (به نظر زیاااااد)   

گوشت چرخ کرده       

فلفل دلمه ای               یکی

گوجه فرنگی (دلخواه)     یکی اونم به زور !  

پیاز داغ

نمک فلفل زردچوبه زعفرون

 

توی این پیتزا، بجای خمیر از مایه سیب زمینی استفاده میشه و واسه همین اسمش اینه !

مرحله یک: اول سیب زمینی ها رو می پزیم و رنده درشت میکنیم

بعد تخم مرغ ها رو توش میشکنیم، اونقدر که غلظتش مثه کوکو سیب زمینی ای بشه که میخواهید یه دفه کف ماهیتابه بریزید !

توش زردچوبه و نمک و فلفل هم میزنین این میشه خمیر پیتزای محترم !

 

مرحله دو: حالا گوشت رو با پیاز داغ و قارچ و فلفل دلمه تفت میدیدم و توش ادویه و زعفرون میریزیم .. این هم مواد داخل پیتزا !  

 

مرحله سه: حالا کف یک ظرف پیرکس رو چرب میکنیم، اول یه لایه مایه سیب زمینی رو میریزیم و صافش میکنیم، بعد روش پنیر پیتزا میریزیم، بعد مایه قارچ و گوشت رو میریزیم و دوباره با پنیر پیتزا روی اونو می پوشونیم

 

 

 

میشه یه گوجه فرنگی رو هم حلقه کنید (نازک) و روی مواد بذارید و دوباره روشون پنیر پیتزا بریزید اما به نظر من این نباشه هم مهم نیست، چه بسا نبودنش بهتر هم باشه ! ... این دیگه سلیقه خودتونه !

 

خلاصه:

مایه سیب زمینی- پنیز پیتزا - مایه گوشت و قارچ - پنیر پیتزا - گوجه در صورت تمایل - پنیر پیتزا

 

حالا به اندازه یه ربع مواد رو میذاریم توی مایکروویو روی حالت معمولی !

 

نهایتا یه چیزی در میاد مثه این:

 

 

 

 اینم از نمای روبرو  :)))))))

 

اعترافات:

توی دستوری که دیدم گفته بود سوسیس و قارچ رو بشکل خام میریزیم که من بجاش گوشت و قارچ رو تفت دادم و ریختم ... البته به نظرم بهتر هم بود، چون اونطوری خشک میشد اما اینطوری همه جاش لطافت داشت ! خخخ

اعتراف میکنم برای مایه اش، اگه بجای گوشت، سوسیس رو تفت میدادم هم چیز خوبی میشد اما چه کنم که خودم از مخالفین خرید سوسیس هستم .. و چون سوسیس هم نداشتیم، خدایی خیلی زشت و ضایع بود اگه میخریدم !

 گوجه رو هم که اعتراف کردم نبودنش خللی به عالم وارد نمیکرد ! و من جوگیر شدم که یه طرف ظرف رو گوجه چیدم به مولا ! خخخ

مهمترین اعتراف اینکه صخامت لایه سیب زمینی من زیاد شده بود و بهتر بود یک سانت تا یک سانت و نیم بیشتر نباشه !

در  نهایت باید بگم غذای خوشمزه ای بود و من اینو بعنوان یه شام خوب بهتون پیشنهاد میکنم !

 

نوش جان!

 

[ ۱۳٩٢/۱٠/۱۱ ] [ ٩:٢۱ ‎ق.ظ ] [ مریم منفرد ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

کارشناس ارشد اقتصاد و کارمند بانک که توی فکر راه انداختن یه کافی شاپ دنج و آرومه واسه فردایی که قراره اضافه کارامون قطع بشه !! دی:
نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب