دسر پارتی مریم بانو
 

 

سلام به همه دوستای گلم

دوباره یه کوکوی جدید تست زدم که مزه اینو خیییلی دوست داشتم  و اگر بخوام رتبه بندی کنم از بین کوکوی سوسیس و کدوسیب زمینی، اول این کوکوی نودالیت رو انتخاب میکنم !

 

مواد لازم :

سینه یا ران مرغ         یک تکه

نودالیت                    دو بسته

قارچ (خورد شده)        6-7 تا (و البته بسته به ذائقه)

گشنیز ـ جعفری ـ پیازچه خورد شده به اندازه دو  تا سه قاشق غذاخوری

تخم مرغ                    3 تا

پنیرپیتزای رنده شده     3-4 ق غذاخوری

زردچوبه – نمک – فلفل

 

 

در مرحله اول، مرغ رو میپزیم و بعد میریزیم توی میکسر که حسابی خورد شه ..

بعد توی یه ماهیتابه، مرغ های خورد شده، قارچ های خورد شده و سبزیهای خورد شده را میریزیم به اندازیه یه قاشق هم توش روغن میریزیم (که زیاد چرب نشه) و بعدشم یک بسته از ادویه هایی که توی نودالیت ها هست رو باز میکنیم و میریزیم توی مواد روی گاز و باشعله کم، تفت میدیم.

همزمان تا این درست شه، یه قابلمه آب میذاریم جوش بیاد و وقتی جوش اومد نودالیت ها رو میریزیم توش که حدود 3-4 دقیقه بجوشه و بعد آبکش میکنیم و میذاریمش کنار تا کاملا خنک شه !

 

 وقتی نودالیت ها خنک شدند، تخم مرغ ها رو توش میشکنیم و با زردچوبه و نمک و فلفل حسابی مخلوط میکنیم !

حالا مایه ما آماده ست !

نکته اول: توجه بشه که حتما حتما نودالیت ها سرد شده باشه و بعد تخم مرغ رو بهش اضافه کنید؛ وگرنه توی نودالیت های داغ نیمرو درست میشه ! خخخ

نکته دوم: میشه یه کم از نودالیت ها رو نگه دارید برای لایه رویی که اینطوری هم زیر و هم روی کوکو، نودل میشه!

البته من برای پایه زیری از دو بسته نودالیت قارچ استفاده کردم و برای لایه ی رویی از نودالیت گوشت . و ضمنا نودالیت زیر و رو را هم جدا درست کردم. ولی به نظرم بهتره از همون دو بسته نودالیت، کمی اش رو برای لایه رویی کوکو نگه دارید چون لایه زیری من خیلی ضخیم شده بود و برای این کوکو، بهتره زیاد ضخیم نباشه!

 

بعد همه ی اینکارا؛ ماهیتابه رو میذارید روغنش داغ شه بعد مایه ی نودالیت رو کف ماهیتابه پخش میکنیم و بعد از ملاتی که درست کردیم روش میریزیم و صافش میکنیم و بعد هم با پنیر پیتزای رنده شده روش رو می پوشونیم. در آخر هم آخرین لایه ی نودالیت رو روی مواد میریزیم !

 

 

اول زیر شعله رو زیاد میکنیم تا خودشو بگیره، و بعد که یه کم گرفت، در ماهیتابه رو میذاریم و کمش میکنیم تا کاملا آماده شه. در آخر هم کوکوها رو برش میزنیم و برمیگردونیم تا اون طرفش هم سرخ شه و بعد دیگه قابل سرو هست !

 

 

 نکته آخر اینکه این کوکو، داغش خوشمزه تره و به نظر من وقتی می مونه و سرد میشه طعم اولیه شو از دست میده. پس توصیه میکنم به اندازه ای که میخواهید سرو کنید درست کنید :)

 

 

نوش جان !

 

[ ۱۳٩٢/۳/۳ ] [ ۱:٠٩ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

کارشناس ارشد اقتصاد و کارمند بانک که توی فکر راه انداختن یه کافی شاپ دنج و آرومه واسه فردایی که قراره اضافه کارامون قطع بشه !! دی:
نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب