دسر پارتی مریم بانو
 

 

با سلام به همگی .. و با کمال تاسف که دوباره همه ی عکسام توسط پرشین بلاگ، بلعیده شده و اصن فکرشم نمیتونم بکنم که بخوام دوباره از اول همه رو آپلود کنم تااطلاع ثانوی البته ! :)))))

پنجشنبه ای بالاخره بعد چندسال تصمیم مکرر، یه جشن تولد حسابی با دوستامون ترتیب دادیم و تا جانی در بدن داشتیم، حرکات موزون از خودمون بروز دادیم! .. بعدشم دیدم تولد که بدون پاپ کورن نمیشه و فسقل های پفیلا هم که به کارمون نمیاد و .. خلاصه این شد که دست به کار شدم و واسه اولین بار درستش کردم ! خخخ

 

مواد لازم:

ذرت خشک (احتمالا مغازه دار میگه امریکاییه و همش باز میشه و کیلویی هشت هزار تومن بهتون میفروشه !!)

کمی روغن

نمک و اگه دوست دارید آویشن و فلفل

 

اول داخل یه قابلمه روحی مقداری روغن میریزیم (در حد 5-6 قاشق غذاخوری) بعدشم ذرت خشک و هر ادویه ای که میخواهیم بزنیم رو بهش اضافه میکنیم و قبل از روشن کردن شعله خوب هم میزنیم

روغن کمک میکنه ادویه ها به ذرت بچسبند و اونو طعمدار میکنه .. (اگه روغن زیادی باشه توی طعم پاپ کورن این چربی کاملا احساس میشه هااااا)

وقتی خوب قاطی کردید، شعله رو زیاد میکنید و همچنان هم میزنیم و توجه کنید که در ِ قابلمه حتما باید باز باشه !

 شاید چند دقیقه ای طول بکشه و هیچ تغییری ایجاد نشه؛ اما ناامید نشید .. توی همین لحظه های ناامیدی یهو یه صدا میشنوید و میبینید که یکی از ذرت ها باز شده و یه پاپ کورن ِ خوشگل متولد شده !

به محض اینکه اولین ذرت باز شد، سریع در ِ قابلمه رو میذاریم و قابلمه ی در بسته رو از شعله بلند میکنیم و همینطور هــــی بالای شعله تکون میدیم ..

و هرچی تکون میدید صداهای متولد شدن بیشتری میشنوید !

دقت کنید که توی این دمای خاص، ذرت ها شروع میکنند به باز شدن .. پس اگه خوب تکون ندید و یا شعله رو دستکاری کنید ذرت ها یا میسوزن و یا دیگه باز نمیشن !

نکته موهوم: به نظر من همون نمک و فلفل کافیه، آویشن طعم خاصی بهش میده که زیادم مطلوب ِ همه نیست !

نکته ی موهوم تر: زمانیکه در قابلمه رو میذارید میشه یه کمی از شعله رو کم کرد (نه خیلی) که یهو پاپ کورن ها نسوزن !

 اینو داغ داغ میل کنید خییییییلی میچسبه !

 


 

این عکسا اولین تست بود که فلفل و آویشن نزده بودم و ضمنا تار هم شد .. شرمنده چون فرصت عکاسی نبود مجبورید به همین اکتفا کنید ! خخخ

 

نوش جان !


[ ۱۳٩٢/٢/٢٠ ] [ ٧:۱٧ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

کارشناس ارشد اقتصاد و کارمند بانک که توی فکر راه انداختن یه کافی شاپ دنج و آرومه واسه فردایی که قراره اضافه کارامون قطع بشه !! دی:
نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب