دسر پارتی مریم بانو
 

اول سلام !

و دوم درد دلتنگی !

و سوم عرض شرمندگی .. از دیر به دیر آپ کردن !

 

اصل قضیه اینه که من یه فعالیت جدید شروع کردمو انقد که توش غرق شدم و واسش برنامه ریزی ها کردم که اجبارا، زمانی رو که متعلق به دسرپارتی عزیزم بوده رو عاریه گرفتم ! خخخخخخ

فقط بگم مدرک فنی حرفه ای مان را گرفته ایم و در تدارکات فعالیتهای
ژانگولارانه ای هستیم ! خخخخ

بگذریم !

 

دست فامیلهای شوهر دوست محترمم درد نکنه که تصمیم گرفتن برن خونه ایشون مهمونی و طبق معمول هم که دسرهاش با مسئولیت تضامنی منه ! خخخخخخخ

این سری تست اول شارلوت رو انتخاب کردم که مدتهاست قسمت نشده انجامش بدم ولی خدا به سر شاهده اگه میدونستم انـــــــــقد راحت و بی دردسر و هرچی بخوای بریز توش و ببند هست، که خیلی زودتر از اینها درستش میکردم !!

 

مواد لازم:‌

کیک رولی آماده ترجیحا کاکائو دار              سه بسته
(سعی کنید نادری نخرید که طعمش خوب نیست! درنا پیشنهاد شده، اگر بتونید درست کنید که عالیه!)

پودینگ                                            آماده کاکائو

شیر                                              دو لیوان (دو تا پاکتی 200 میلی لیتری)

 

1-   کیک ها رو به اندازه های مساوی حدود یک سانتی برش بدین

2-    ته قالبی رو که میخواهید توش درست کنید حسابی با آب خیس کنید و بعد یه نایلون فریزر یا سفره یه بار مصرف تهش بکشید، طوری که تمام کف و دیواره ظرف رو پوشش بده و اونقدی هم که بشه
روی مواد هم پوشش بده اضافه بیاد.

نکته: خیس شدن ظرف باعث میشه نایلون بخوبی ته ظرف بچسبه

نکته: من تو ظرف پیتزاخوری درست کردم که برگردوندنش هم راحت باشه

3-     کیک ها رو بشکل فشرده کف و دیواره ظرف میچینیم

4-    پودینگ رو میریزیم توی میکسر و دو تا شیر رو هم میریزیم توش و هم میزنیم تا مایه دسر اماده شه

5-    پودینگ رو با قاشق روی کیک ها میریزیم و تا تمام سطوح کیک ها رو پوشش میدیم و انقدر میریزیم که مایه تموم بشه و بعد دوباره با یک لایه کیک سطح پودینگ رو میپوشونیم و نایلون رو میکشیم روی مواد و میذاریمش توی یخچال بمونه:

دسر بعد از 5-6 ساعت قابل سرو هست اما بهتره یه روز توی یخچال بمونه تا خوشمزه تر بشه و مواد کیک و پودینگ به خورد هم بره.

 

 

اعترافات:

1-    من تست اول رو با پودینگ زدم که ببینم اصلا شارلوت چطور در میاد اما در حقیقت به نظرم بهتره مایه درون آن یه مایه ژلاتینه باشه که فضای مابین کیک ها رو پر کنه و شکل قشنگتری هم به دسر بده و حالت خشک هم نداشته باشه. البته اگه از اینجور چیزا استفاده بشه باید بذاریم مواد نیم بند بشه بعد بریزیم روی کیک ها ... وگرنه که یه تیلیتی بدست میاد که نمیشه به خورد کسی داد ! خخخخخ

2-    من شخصا از طعم کیک رولی نادری خوشم نیومد توی این دسر، مطمئنا کیکی که خود آدم درست میکنه بهتر میشه، کیک اسفنجی، یا حداقل اینه که با کمک پودر کیک توی زمان صرفه جویی میشه ولی طعم خیلی بهتری بدست میاد! (البته شنیدم با کیک درنا هم خوبه ولی خودم تستش نکردم!)

 

رویا پردازی:

1-    برای دفعه بعدی تصمیم دارم شارلوت رو با کرم مخصوص و یا با پاناکوتا تست کنم و یا حداقل لایه زیرین مایه داخل شارلوت یه لایه ژله اختصاصی بدم و از میوه هم لابلاش استفاده کنم

 2- میشه از بستنی، انواع کرم ها شامل کرم پاتیسیر یا کرم باواریا یا کرم های ساده استفاده کرد .

 

نوش جان !

[ ۱۳٩۳/٦/٢۸ ] [ ۱۱:٥۸ ‎ب.ظ ] [ مریم منفرد ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

کارشناس ارشد اقتصاد و کارمند بانک که توی فکر راه انداختن یه کافی شاپ دنج و آرومه واسه فردایی که قراره اضافه کارامون قطع بشه !! دی:
نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب