دسر پارتی مریم بانو
 

سلامی چو بوی خوش بهاری که صدای قدمهاش هی داره نزدیک و نزدیکتر میشه !

پیرو پست قبلی که گفتم توی یه رژیم پاکسازی هستم تصمیم گرفتم یکی از فرازهایی که خیلی ازش لذت بردمو براتون بذارم ... معجزه ای بنام شیربادوم !!!

در سه هفته ای که خوراک ما فقط نان و شیر بود، این شیربادوم نقش تنازع برای بقا رو واسه ما داشت ... خیلی هم راحت و خوشمزه و انرژی بخش و پوست بشاش کن و حال خوب کن ! خخخخخخ

 

مواد لازم :

بادوم خام ایرانی     20 عدد درشت هاشو سوا کن !

آب                      دو لیوان

عسل               یک ق مربا خوری

 

اول بادوم ها رو خیس میکنید توی اب بمدت 4 تا 12 ساعت !

میدونم خیلی ها توی اب جوش میندازن که پوستش زود کنده بشه ولی اینکار باعث میشه تمام مواد مفید بادوم هم با اون آب جوش، ذوب بشه و از دست بره !

اینه که در رژیم پاکسازی، در استفاده از شیربادوم دو نکته وجود داره: اول اینکه اب جوش استفاده نشه و دوم اینکه بادوم ها اگه بیش از 12 ساعت تو اب بمونن دیگه به درد نمیخورن و بازم موادشو از دست میدن !

بعد از اینکه چند ساعتی بادوم ها خیس خوردن، پوستشونو میکنیم و میریزیم تو اسیاب و خوب اسیابش میکنیم ..

بعد میکسر رو راه میندازیم و بادوم های اسیاب شده را با دولیوان اب میریزیم تو میکسر و خوب همش میزنیم ... اینجا رنگ اب سفید میشه و بخاطر همینم هست که میگن شیر بادوم ! چون اب بعنوان قوی ترین حلال، تمام شیره ی بادوم رو تو خودش میکشه و رنگش سفید میشه !

بعد از اینکار، مواد رو از صافی رد میکنیم و میذاریم یخچال !

این مقدار شیربادوم برای استفاده دو روز هست (روزی یک لیوان!)

باز هم اگه شیربادوم بیش از دو روز بمونه تو یخچال موادشو از دست میده و به درد نمیخوره ...

موقعی که خواستیم بخوریمش یه کمی گرمش میکنیم و یه ق مربا خوری عسل بهش اضافه میکنیم !

فقط یادمون هست که عسل رو تو مایعات داغ نباید ریخت ! فقط تو مایعاتی گرررررررم به طوری که وقتی میخوریمش، نسوزیم !

 

بعدا در این مکان عکس نصب میگردد ! :))

 

[ ۱۳٩۳/۱٢/۱٩ ] [ ٩:٠٦ ‎ق.ظ ] [ مریم منفرد ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

کارشناس ارشد اقتصاد و کارمند بانک که توی فکر راه انداختن یه کافی شاپ دنج و آرومه واسه فردایی که قراره اضافه کارامون قطع بشه !! دی:
نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب