دسر پارتی مریم بانو
 

سلام به همه دوستان خوبم، 

روزهای پایانی سال هست و همه مشغول خونه تکنونی های مختلف! چه خونه ای که توش زندگی میکنیم و شبها به گرماش پناه میبریم و مامنمون میشه، .. و چه خونه ای که کالبد جسممون رو پناه داده و قلب و روحمونو ارامش میده ...

پیرو رژیم پاکسازی ای که بیش از دوماهه توش هستم ( و همه تونو هم خفه کردم از بس ازش گفتم! خخخخ) یه قیمه خوشمزه گیاهی درست کردم ! ؛)

این رژیم براساس طب آیوروداست که طب قدیمی هندی است که بمعنی علم زندگی است، که هر نوع بیتعادلی در روح و جسم رو که عامل بروز بیماری است، از بین میبره و ادم رو به تعادل میرسونه .. شاید یه روز جوگیر شدمو یه پست درباره اش گذاشتم ؛)

 

مواد لازم

لپه دو تا مشت من ؛)

قارچ

پیاز

زردچوبه و دارچین و زعفرون کمی

روغن گی که بعدا میگم چیه ؛)

سیب زمینی

رب گوجه و یا بهتر از اون، گوجه میکس شده اصییییل! ؛)

 

روش درست کردنش تقریبا همون روش درست کردن قیمه خودمونه !

اول پیاز رو با روغن گی تفت میدیم که فقققققط نرم بشه! سرخ کردن نداریم کلا تو این روش ؛)

بعد لپه رو که قبلا دو ساعتی خیس کردیم میریزیم توش و باز تفتش میدیم با شعله خیلی کم

و بعد یک قاشق رب رو میریزیم توش و تفت میدیم،

چون رب کنسروی پر از مواد نگهدارنده است، من مدتهاست از گوجه ی میکس شده بجای رب استفاده میکنم البته چون این فصل گوجه ها طعم شیرین دارن و گلخونه ای هستن، اینبار از رب استفاده کردم چون خیلی وقته غذای ناسالم نخوردم دلم یه کم سم میخواست ؛)))

.. ولی سالمترش همون روش گوجه هستش !

وقتی تفت خوردن، اب میریزیم و اجازه میدیم لپه بپزه و وقتی نیم پز شد، سیب زمینیهای خلالی شده رو میریزیم توش تا اونم بپزه.. گفتم که هییییچ سرخ کردن نداریم ! ؛)

بعد هم قارچهای خرد شده رو میریزیم، و بعد هم نمک و کمی دارچین و زعفران و ابغوره! 

من چون تو رژیمم هنوز لیموامانی نمیتونم بخورم، ابغوره زدم ولی شما میتونین همون موقع که اب خورشت رو میریزین، لیموامانی رو اضافه کنید که حتما خوشمزه ترش هم میکنه ..

میذاریم خوب جا بیفته و بعد هم نوش جاااااان ! 

اینم عکسش:

 

عکس خورشت قیمه گیاهی با سویا: 

توضیح نوشت:

روغن گی :

میدونم اسمش به زبون لری، چه معنی داره! ولی شما معنی دورش رو  از من بپذیرید ! خخخ

گاها معنی نزدیک زیادم خوب نیس ؛)))

برای درست کردنش 500 گرم کره گیاهی یا حتی جانوری رو بمدت دوساعت با شعله خییییلی کم و با شعله پخش کن میذاریم رو حرارت و تو این مدت هی کف ها رو از روش برمیداریم و دور میریزم .. در اخر یه روغن خالص می مونه که همون روغن گی هست و بسیااار برای سلامت خوبه و اصلا خواص روغنهای اصولا مضر رو نداره! ضمنا خوشمزه تر هم هست چون منشاش کره است!ا

البته من چون حوصله دو ساعت انتظار واسه درست کردنشو ندارم از موسسه یوگام میخرمش.

هرکی دوست داشت تست کنه پیام خصوصی بده! ؛)

 

فیدبک نوشت:

راستش وقتی میخاستم این خورشت رو درست کنم طبق معمول مامانینا غر زن که نه ما نمیخوریم .. قیمه باید اصییییل باشه، با طعم گوشت باشه، فلان و بیسار باشه! و این شد که منم فقط به اندازه خودم درست کردم!  ولی وقتی درست شد، همشون تست کردن و اظهار ندامت کردن ازینکه زود قضاوت کردن و خیلی از طعمش خوششون اومد! 

و من اسم این واکنشهایی که خیلیها هم دارن رو میذارم مبارزه و تدافع در مقابل تغییر ! 

که بقول مربی یوگام، باید این ادمها رو رهاکنی و کار خودتو بکنی و بذاری خودشون در معرض این تغییر قرار بگیرن و به این نتیجه برسن که نه بابااااااا همچین انتخاب بدی هم نیست ! ))))

 

[ ۱۳٩۳/۱٢/٢٢ ] [ ٧:۱٦ ‎ق.ظ ] [ مریم منفرد ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

کارشناس ارشد اقتصاد و کارمند بانک که توی فکر راه انداختن یه کافی شاپ دنج و آرومه واسه فردایی که قراره اضافه کارامون قطع بشه !! دی:
نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب