کلم پلو گیاهی

سلام و ارزوی سرشاری !

پرشین بلاگ این روزها ما رو متحیر کرده پستهامو تو نت سرچ میکنم هست، ولی وقتی تو مدیریت مرکزی میگردم دنبالش نیست !!!

بریم سراغ غذای خوشمزه ی سالم که این دفه یه مدل دیگه درستش کردم و نتیجه تستم خوب بود ! لبخند

همینکه مامانینا کلم پلو که غذای مورد علاقه در خانواده ما نیست رو با لذت خوردن و از غذا زیاد چیزی نموند دلیل بر موفقیته ! خخخ

 

مواد لازم

کلم برگ سفید          سه چهارم یک کلم کوچک

قارچ       4-5 تا متوسط

سویا    من سویای پرک غنی شده استفاده کردم که مزه اش خوبه

پیازداغ     دو - سه ق غ

برنج        یک پیمانه

ادویه ها:

برگ بو سه برگ

زردچوبه

فلفل سفید و سیاه

پودر عنبه

پودر رازیانه (کم به اندازه سر قاشق چ و ضروری هم نیست)

زیره سیاه ادویه اصلی این غذا

پودر تخم گشنیز (ضروری نیست)

پودر لیمو عمانی (ضروی نیست)

دارچین نصف ق چ

زعفران

اول برنج رو خیس میکنیم و به حال خودش رها میکنیم حالشو ببره !

بعد سویا رو توی اب خیس میکنیم (در حد 5 دقیقه)

حالا کلم های خرد شده رو توی ماهیتابه میریزیم و با کمی روغن میذاریم تفت بخوره و نرم بشه و برگ بو ها رو هم میریزیم توش.

بعد که کمی نرم شد، سویای خیس خورده و حسابی اب گیری میکنیم و بعد میریزیم توش

حالا پیازداغ رو اضافه میکنیم، و سپس یه گوشه ماهیتابه که روغن داره زردچوبه و بقیه ادویه ها بجز دارچین و زعفرون رو تفت کم میدیم و هم میزنیم. به این روش ادویه میگن ماسالا ! بهترین حالتیه که عطر ادویه به خورد غذا میره !

بعد برنج رو که میخواهیم بصورت کته بپزیم رو میذاریم بجوشه قبلا هم توش نمک و روغن ریختیم،

وقتی برنج کمی جوشید که از اون سفتی و قرچ قوروجی دراومد مایه رو بهش لضافه میکنیم، اب برنج که کشیده شد درشو میذاریم و اجازه میدیم دم بکشه

به همین راحتی و خوشمزگی ؛))))

/ 0 نظر / 63 بازدید